anonimhesappp Haftaya giriyorum. Az önce farkettim sadece tek göğüsün üst bölgesinde sanki kaşımışım gibi kızarıklık var. Karnımda yada diğer göğüste birşey yok bunda da daha düne kadar yoktu şok oldum. Gebelik çatlağıdır bu dimi 😢 Bu kızarıkları geçiremez miyim yada yağlara kremlere şimdi başlasam çatlamayı büyük ölçüde engeller mi ?
metininprensesi anonimhesappp benimde sadece göğsümün altında dediğiniz gibi oldu sonra tüm göğsüme yayıldı ve geçmiyor karnıma kadar gelmemesi için nemlendirici ve yağ kullanıyorum maalesef geçmiyor
ballim_dunya anonimhesappp çatlak için krem ve yağlar var kaöıncı haftada başlanır bilmiyorum ama onlardan alıp kullanmaya başlayabilirsin
ysmnsen anonimhesappp benimde popomum arkasında başlamıştı 12. Haftada ne sürdüysem de fayda etmedi baldırlarım falan hep çatladı Malesef 🫠
nuriyegcl anonimhesappp bio oil, tatlı badem, hindistan cevizi düzenli kullanmaya çalıştım karnımda sıfır çatlak ama bacaklarım belimde baya oldu 🥲 doğumdan sonra sanki daha bi belirginleştiler geçmeyeceğini bildiğim için kırmızılığının geçmesini bekliyorum 🥲
lokismommy ballim_dunya ben hamileliğimi öğrendiğim andan beridir kullanıyorum aynada fark ettim bugün sağ göğsümde çatlak oluşmaya başlamış😭😭
metininprensesi anonimhesappp evet maalesef şimdi kahverengi olarak kadı doğumdan sonra gider mi bilmiyorum
newmomad lokismommy yapı müsaitse ne yaparsan ne kullanırsan kullan catlıyorsun bebegim benim doktorum da hep böyle söylüyor boş yere pahalı kremlerden alma sadece yağ kullan dedi 🥲
lokismommy anonimhesappp evet bide ben kaşıdım gerçekten 2 hafta boyunca çok kaşındı bütün göğsüm bugün fark edince tırnaklarımı ta etinden kısalttım yani tırnak makasıyla gezicem tek çare
lokismommy ballim_dunya aşkım kalsın da çatlak kremi ve yağlarını sürekli kullanmama rağmen her yerim bu şekilde olursa daha 14+1 yandık yani düzelmiyor da sonrasında 😪
lokismommy newmomad evet gerçekten öyle ben en ufak kilo alımında çatlarım evlenince 46 kiloydum 52ye çıktım 2 yılda kalçaö full çatlak
ballim_dunya lokismommy olsun kız ben hanİle olmadığım halde vücudumda var ve ben çaylaklarımı seviyorum ya
lokismommy ballim_dunya bende seviyorum şimdiye kadar da hiç takmadım ama kayınvalidem hamileliğimin başından beri sakın kaşıma ıyyy çatlarsa iğrenç görünür 3 çocuk doğurdum hiç çatlamadım falan yapıyor ondan sinir olmaya başladım demiştim daha önce genetiğimde var zaten diye ama ısrarla söylüyor
anonimhesappp lokismommy bende doktor hemşireler vs göğsümü karnımı çatlak görürse utanırım diye düşünüyorum çok saçma ama . Yoksa olup olmaması umrumda değil zaten kilodan dolayı çokk var beyaz beyaz . Gebelikteki de beyazlar sonradan illaki . 😂
senos15 anonimhesappp inan karnım hiç gergin değil gebeğimin başından beri bio oil çatlak bakım yağı kullanıyorum hergün kaç kutu bitirdim bilmiyorum hep nemli tuttum ama anladım ki boş genetikle alakalı yine çatladı hemde kaşıntı vs olmamasına rağmen bi baktım çatlamış 33 haftadayım karnım büyük bile değil
anonimhesappp senos15 benimde göğsüm hiç kaşınmadı ya öncesinde iğne batar gibi sızlama oluyordu o ara mı büyüdü çatlamaya başladı acaba 😂