Umybscn Kızlar 37+2 haftalığım bebegin kilosu 3 kg ama boyu 43 cm dedi doktor ama hiç bi şekilde olumlu ya da olumsuz bişey demedi normal mi acaba eve gelince araştırdım genelde bu haftalarda 48-50 cm civarı oluyormuş
ikinciprensimgeliyor Umybscn bu haftada iyi olcememistir canim korkma.doktor bise demediyse sikinti yok.cocuk buyudukce bukuluyor boyunu olcmek sikinti oluyor.
Polo Umybscn ulstrason kimi zaman doğru bilgi veremeyebilio Dr sıkıntı var demedikçe sen bunları düşünme Her insanın boyu kilosu nası aynı deilse her bebekte farklı olur Tek sağlıkla kucağına al, zaten büyücekler :)
Ersozburcin Umybscn boyu tam ölçemiyolarmış cnm bacak noyunun 7 karı dedi doktorum ama bacsk kıvrık vs olabiliyor hiç tasa etme cnm 😊
Ulvish Biy olcumu yapilmiyor artik cunku dogru cikmazsi zor oldugu icin sadece kilo tahmini verebiliyorlar
enfla Umybscn soyle soyleyım doktora gıttım bebek 28 haftalıktı gunuyle uyumlu cıktı ertesi gece kanamam oldu tekrar doktora gıttım bebek 30 haftalık goruluo dedı ıkı hafta onde dedı bı gun bıle degıl aradakı zamn farkı yanı ölcumlere takılma cnm. 🙂
Umybscn enfla haklısınız ultrason yanıltabiliyor çok takılmamak lazım bu sayılara sanırım sağ sağlim kavuşalım inşallah 🙏🏽😌
Tgbatem Benim de um boyu söylemiyor kg söylüyor onu da ben sordum diye haftasıyla uyumlu sorun yok diyor