surpriz_anne Arkadaşlar detaylı ultrason çektirmek istiyorum ama devlet hastanesinde, İstanbul Avrupa yakasında yaptırdığınız ya da önerdiğiniz bir yer var mı
zynpbzkrt surpriz_anne Bende yeni randevu aldım bu hastaneye perşembe günü gidicem eminim değilim ama detaylı yaparlar mı altında riskli gebelere bakılmaktadır ( detaylı ultrason yapılmamaktadır) yazıyor sizde de böylemiydi
miniksusamtanemm AylinDefne hangi doktora göründünüz acaba? bi de ultrason bilgilerini nasıl alabiliyoruz? ben bu ay içernde randevu aldım normal poliklinik randevusu doktora söylicem sistemi açsın bende detaylıyı orada yaptırmayı düşünüyorum da. bir de ilk gebeliğim oek bir bilgim de yok.
papatyama AylinDefne merhaba nasıl aldınız acaba randevuyu ? Kadın doğumcunun mu sistemden açması gerekiyor önce?
AylinDefne @asmin_12 Güray tuna farklı bir kadın doktor vardı asistan değildi ama sonradan kendiside geldi doktorun beraber baktılar
AylinDefne @miniksusamtanemm Güray tuna ultrason bilgiler hemen e nabiza yükleniyo ultrason görüntuleri dahil zaten doktor da söylüyo şurasında şu var bu var diye beni 2 hafta sonra tekrar çağırdı kontrol için tekrar randevu almam gerekiyo bakalım
mlkcmm AylinDefne merhaba, randevu alırken detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor muydu? Ya da herhangi bir yazı var mıydı ben aldım ama şüphede kaldım
surpriz_anne zynpbzkrt evet öyle yazıyor detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor ama arkadaşkm çam sakurada bu şekilde yazan doktora muayene olmuş sorun olmamış bende fatihte didem kaymaka randevu buldum
AylinDefne @papatyama gece 00 ve sabah 100 da sistem açılıyo genelde İstanbul geneli aratın perinatoloji bölümüne sadece riskli gebelere bakılmaktadır yazması gerekiyo genelde 16 gün sonraya çıkıyo randevu her gün takip edin ben ayın 30 unda gttim 15 gün sonraya tekrar çağırdı 2 gün baktım takip ettim ayın 18 ine tekrar aldım
papatyama AylinDefne tamamdır çok teşekkür ederim ben de öyle deneyeyim bakalım inşallah alabilirim🙏🏼🌺
AylinDefne @papatyama Perinatoloji Poliklinik 7 (D Blok 01 Kat)(Sadece riskli gebelere bakılmaktadır.) PAKİZER BANU KILIÇOĞLU DANE Bu şekilde yazıyo
AylinDefne @surpriz_anne iyi takip etmek gerekiyo sabah 10 la gece 00 a göre ayarlayın mhrs yi çıkıyo illaki
alametifarika Çam sakurada da kanuni hastanesinde de detaylı yaptım kanuni hastanesinden daha memnun kaldım alev aydındı dr asistan doktoru baktı aliye Erdoğan baya kibardı her şeye baktı
surpriz_anne alametifarika ya umarım aldığım doktorda nazik olur korkuyorum sert sert bakıp davranır diye 🥺
mercimektanemm alametifarika merhaba randevuyu ne şekilde aldınız ? Benim gördüklerim riskli gebeliklere bakılmaktadır (detaylı USG yapılmamaktadır) yazıyor
alametifarika surpriz_anne hangi doktordan aldınız inşallah nazik bir doktora denk gelirsiniz. Kanuni deki Aliye doktor çok nazikti ben arkasından cimerde teşekkür yazısı yazdım