Momlife_ Hiç bir şey yapmak istemiyorum ama canım çok sıkılıyor biraz uyudum sırf vakit geçsin diye evde de tekim ses yok tv bile izlemek istemiyorum o kadar isteksizim kii böyle durumlarda siz ne yapıyorsunuz
hunilii Momlife_ oğlan uyusa da banyo yapıp yatsam diye bekliyorum valla sıkılmaya bile vaktim yok bacım benim yerime de sessizlikte uzan biraz
bsrelif Momlife_ bende bir şey yapmak istemiyorum bazen YouTube video izliyorum veya film izlerken uyuya kalıyorum çoğu zaman öyle öyle vakit geçiriyorum
Momlife_ hunilii benim de artık son zamanlarım 31 haftalık oldum da olsa da vaktim geçse onunla ilgilensem diyorum ben de tam tersi
hunilii Momlife_ çocuksuz hamilelik süper bir şeymiş keyfini çıkar, doğunca da güzelliği başka her anın kıymeti ayrı bakma bu saatte yorgunluktan kendimden geçmiş oluyorum ama evlat için olunca yorgunluk bile kıymetli🌸 Sağlıkla kucağına al inşaAllah🫶🏻
tahamommy Momlife_ bol bol sıkılın valla bebiş doğunca sıkılmaya vakit kalmıyor o günleri özlüyorsunuz 🥹
balbocegii Momlife_ evde teksem uzanır telefonda takılırım genelde hiçbirşey yapasım gelmez canım sıkılıyorken