babyonn Kızım olacağını öğrendim ama hiç içime sinen bir isim bulamıyorum son zamanlara kalsın da istemiyorum şimdiden bir şeye alışmam lazım diye düşündüm. Siz ne koymayı düşünüyorsunuz?
1cey babyonn inci,ipek,doğa,ada ben bu isimleri beğeniyorum ama hangi tür isimler beğendiğinizle de alakalı 🤷🏼♀️
yeliz1923 babyonn Ben iki isim düşündüm afra hüma manaları da çok güzel ve havalı 🥰 Defne asel erva masal hayat buğlem inci mira efnan zümra melisa öykü berra 👍🌸
twinsmomee babyonn ikiz kızlarım var isimleri Elisa Esila şimdi 3. bebeğim kız olacak o da Melisa olcak kısmetse 😊
beyzagurbuzz babyonn Ayy eşim ilk hamile kaldığımda kız olursa Ezel koyalım demişti, çok asil, güzel bir isim bence ❤️
babyonn 1cey liya lina eva neva olmayan isimleri seviyorum yazdıklarınız gibi mesela Sena Defne Ekin bu isimler var şimdilik aklımda ama henüz içime tam sinip işte bu diyemedim çok kararsız biriyim zaten
eslemoms Kızımda çok kolay bulmuştum ismini ama şimdi oğluma bulamıyorum az kaldı doğuma ismi yok henüz
beyzagurbuzz eslemoms büyük oğlum Buğra, doğacak olan Timur olacak inşallah. Cem, Ege isimlerini beğeniyorum. Egemen var.
1cey babyonn saydığınız isimler de çok güzel bence, iki isim yapabilirsiniz kararsızsanız daha iyi olur
eslemoms babyonn eşim barlas diyor bazen ama o da net konuşmuyor başka beğendiği isimler olursa eleye eleye karar vericez bakalım
eslemoms beyzagurbuzz onlarda güzel fakat ben eşime bıraktım isim konusunu üç kızdan sonra tek erkek olucak bide kızımda bana hiçbir şekilde karışmamıştı benim istediğim ismi okeylemisti şimdi bende ona aynı şekil karışmak istemiyorum
nursenasu27 babyonn 30. haftaya kadar erva koyacaktık adını ondan sonraki hafta erkek olduğunu öğrenin ateş oldu😅
babyonn nursenasu27 böyle durumlara çok şaşırıyorum ya detaylı ultrasonda belli olur diyorlar aslında bi de erkek kendini nasıl gizlemiş 😅
secilmrh nursenasu27 detaylıya girmiş miydiniz banada ilk basta erkek dediler detaylı da net kız oldugunu öğrendim ondan sonraki kontrollerdede hep sordum tekrar tekrar böyle değişiklikler duyunca insan bi acabamı diyor ☺️