Ahugozlu 20.haftaya girmek uzereyiz biz. Birde tedavi ile oldugu icin Zaten 3ay yasakti. Sonra da biz Cesare t edemefik. Esim Cok korkuyor.o Nedenle doktorumuza da sormadik.o da Bisey demedi... Arada durtukluyorum Adam I, diyorum soyunayim.. Sagolsun ya...
Serife07 Valla canım herkesin kendi bileceği iş yapan da var yapmayan da biz mesela bebegimize birşey olacak gibi hissettiğimiz için nerdeyse 9 aydır yapmıyoruz ve bizim için ilişkiden en önemlisi yavrumuz. Bence sende doktoruna danış herkes bir olmaz
OlgaArslan O@Ardilan#336063 canım korunma şu amaçla iyi doğumu tetiklemez ama korunmazlarsa doğumu tetikler çünkü spermde doğumu tetikleyen bi hormon var o sebeple korunmak önemli
Mirayyldz Bnm doktormda 37 den snra serbst doqumun kolay olur ddi o demesede bn bu knulari pek takmiyorum taknca illaki bsey oluo ilk cocuqumdada sormadm bundada 30.hftdym sormycm kndni kasmadqn surece hc bsey olmz canim aklnza kötu seylr qetrmeyin 👍🤗😇
Esraabrklu Ya zaten dedigim gibi neredeyse ayda 1 yapiyoruz o işi zaten.sık sık yapan çiftlerden değiliz eşim anlayışlı şükürler olsun ama insan ister istemez ihtiyaç duyuyor hatta bazen biz kadınlar bile 😊 Ya zaten lohusa dönemi de var yazık eşlerimize ya .Çok sık olmasa da bazen yapmaktan bişey çıkmaz diye düşünüyorum. Rabbim korusun inşallah yavrularımızı. Bizde korkuyoruz bebeğe bişi olur diye o yüzden.doktorumuz ilişki serbest demişti en son..Ve erken doğum riski de yok .Yine de sizden bilgi almak istedim. Hepinize teşekkürler 🤗
OlgaArslan Esraabrklu canım senin günün gelmeye başlamış zaten yine doktoruna sor ama korunarak doğumu tetiklemez hemen korunmazsan tetikler
Rabia88 Esraabrklu doktorum normal doğumu falan kolaylastirmiyor erken doğum riski var son 1 ay özellikle yasak dedi siz bilirsiniz