_nurbanu_ Merhaba kızlar. 5 haftalık gebeyim ama midem çok kötü yanıyor. Çok erken belki ama erken haftalarında bu durumu yaşayan var mı aceba? Varsa Nasıl geçirdiniz neler yaptınız ?
TugceMomyy _nurbanu_ Sizinki çok erken başlamış bende o haftalarda olmadı 15. Haftamda başladı şuan 18. Haftadayım geceleri uyutmuyor sabaha kadar 3 4 kere uyanıyorum çok kötü gerçekten. Doktoruma söyledim şurup yazdırdım (gaviskon) iyi geldi çok şükür azalttı. Doktora söyleyin belki size de yazar.
merve_tp _nurbanu_ 18.Haftamda başladı fena halde doktor sabah raddbyd diye bir ilaç yazdı. Ama rennie çiğneme hapı da kullanıyorum
serenayyk _nurbanu_ ilk öğrendiğim zamanlarda başladı 18 hafta olduk hala da geçmedi doktorum ilk üç ay ilaç kullanmayalım dedi yanma olduğu zaman sade soda, süt vs idare etmeye çalıştım 12 haftadan sonra şurup yazdıda rahat ettim biraz
_nurbanu_ Bende çok şaşırdım bu kadar erken olmasına geçer diye bekliyorum ama geçmiyor. Önceden mide yanması problemi yaşamıyordum çok şaşırdım ve ne yapacağımı bilmiyorum