Merhaba benim sat tarihim 24 marttı 29 martta bitti ben 13 Nisan döngünün 21. Günü ovülasyon testinde yumurtlama gördüm ve o geceyi değerlendirdim 14 ü öğlen 1 de pik akşam 7 de silik çatlama gördüm dpo8 de test yaptım negatif çıktı sonrası test yapmadım adet sonrasını beklemek istedim 25 Nisan Pazar öğlen 1 de çamaşırımda kahverengi leke gördüm regl oldum diye düşündüm 2 gün erken geldi çatlamaya göre ama pazartesi günü öğlene kadar kanama sökülmedi leke de yoktu pazartesi öğleden sonra koyu kırmızı regl şeklinde kanama oldu ben mevsimseldir dedim Salı günü hafif leke şeklinde oldu çarşamba günü ve bügün de sadece lavaboda peçeteye geldi bu durum aklımı kurcaladı yapay zeka gebelik testi yap dedi yaptım ve gözle daha net görünür gölge şeklinde çizgi belerdi sanki kanama sonrası hcg düştü de o yüzden mi silik çıktı kimyasal mı oldu acaba diye düşünmeye başladım sizden fikir ve görüş istiyorum erken gelen tuhaf bir adet mi oldu yoksa kimyasal mı testi de aşağıya bırakıyorum sizce çizgi varmı yoksa kafamda mı kurdum