Elfidanur Kızlar 2 aylık bebegım var banyo yaptırıyorduk bırden musluğa elım degdı babasının kucağındaydı soğuk su geldı fıskıyeden ıkı üç saniye ıkı üç dk ağladı sımdı sardım yatırıyorum damağını kaldırdım ama bısey olurmu ya elım ayağım titrıyor resmen
bsr18_ Elfidanur böyle durumlarda bana kovaya suyu doldurup tas ile dökmek daha mantıklı geliyor. Sıcak bir ortamda bir kova suyla mis gibi oluyorlar. Birşey olacağını sanmıyorum ama bolbol kucak ve temas iyi gelecektir☺️
Elfidanur 0925 evet ya kovada su hazırladım babasının kucağında yıkıyordum hep bır anda açıldı çok ağladı 😞
Elfidanur dilaradoyan ayy sorma aldım hemen yatırdım kucağıma Iyı çok şükür de o an korktum bende iyiki su sıcak değildi
osimdiannee Elfidanur birşey olmaz annesi göğsünde ısıt 🥰 bende bebeğime banyo yaptıracagim zaman suyunu ayarladım. Normalde banyoyu çok seviyor o zaman bir ağladı. Allah Allah bu niye ağlıyor dedim bir iki sürahi döktüm birde suyu kendi yüzüme döktüm su soğukmus 🥹 hemen tekrardan sıcak su ile dengeleyio yıkamıştim kızımı ve isinana kadar göğsümden ayirmamistim birşey olmamışti yani 🤲🥰
Elfidanur osimdiannee direk aldım kucağıma suyumuz kendı banyo suyuydu döktüm bır kaç sefer sonra aglaması bıtınce sardım hemen çıkardım