ddrr4 Havin49_ 32 haftalık olduk doktor bebek doğum kanalında dedi erken doğum olursa küvez sürece oluyor mu cevaplarsanız çok sevinirim
polat_ ddrr4 bebişi nerede hissediyorsunuz acaba tekmeleri falan benimki 27 de makat gelişliydi şuan 30 olduk dönmüşmüdür diye çok merak ediyorum
ikiemanetinannesi uzuncab 30+3 de 1600 gramdı. Bugüne kadar hiç boy söylenmedi. Devlete gidiyorum. Sadece. Bu sefer bacak ölçümü yaparken hey maşallah bacağa bak dedi. Sanırım femur kemiğiydi bahsetti uzun gördü 😬
sudeli4 uzuncab bence maşallah gayet iyi canm tahminmen 3,5 geçer bu şekilde ilerlese sağlıkla gelsin kuzucuk
ikiemanetinannesi uzuncab boya çok takılmıyorum esasen doğumdan sonra da sadece kiloya bakılıyor ya persentil tablosunda ondan sormadım. Ama dur yapayım 😅😍kaç cm acaba
sudeli4 uzuncab bende ya hiç takmak istemiyorum ama erken doğum riskimde var serklajlıyım hep şey modundayım kilosu iyi olursa erken doğsa bile rahat atlatırız o süreci gibi 🫣
polat_ ddrr4 benimde yan taraflarımda aşırı baskı var herhalde yatay pozisyonda aradada kasıklarımda hissediyorum ama hiç anlamıyorum nasıl bir pozisyonda olduğunu
melismersin @uzuncab 2 hafta önce gitmiştim 28. Haftamda 39 cm 1261 grmdı kızım. Çarşamba tekrardan randevum var merakla bekliyorum bende 🫶🏻
uzuncab melismersin hem sağlıklı olmasını hemde boyunu kilosunu merak ediyor insan. Benim 1 ay sonraya artıkk😭😭😭
melismersin uzuncab 28. Haftadan sonra 2 haftada bir görüyorsun bebişi aslında sen kaç haftalıksın kii
uzuncab melismersin Akrepkadini 1 aylık benim kontrollerim. Doktorum yine 1 ay sonra gel dedi 34. Haftada gidicem inşallah 💅🏻💅🏻
Gks_01 melismersin kız yok ben de en son 27 de ultrasona girmiştim 1 ay sonra gel dediler salı günü gidicem 30+6 oluyorum o zamana belki bundan sonrası 2 haftada birdir
Akrepkadini uzuncab kaç hafta da bir gidiyorsunuz doktora ben en son 27 haftalıkken gittim şimdide 32 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum 32 den sonra 2 haftada bir giderim diyorum
Akrepkadini uzuncab insanın sürekli gidesi de gelmiyor 32 den sonra 35 de giderim o zaman 🤭🤣 sonra 38 de giderim tamam sonra doğar diye tahmin ediyorum 🤣🤣