as_s Merhaba kızlar 4 haftalık hamileyim idrar testinde bakteri lökosit vb bişeyler daha çikmiş anlamadım bir şikayetim de yoktu yanma akıntı vs böyle olan oldu mu acaba aklımı kariştiriyor bu durum bol su içiyorum şuan
twobabymomm as_s bende de var malesef başlangıcı ama antibiyotik yazdı doktor kullandım tekrar idrar verdim malesef çok az etki etmiş. Doktorunuza mutlaka sonuçları gösterin bu arada ben de ilk 25 TE çıktı
galgamet as_s idrar tahlilinde sonuclariniz yuksekse .idrar kulturu vermemniz lazim .orda ureme olursa ona uygun antibiyotik tedavisi baslanir .tek basina idrar tahlilo cok dogru sonuc vermez .verirken steril vermemissrnuz bulas olmussa bakteri degeri yuksek cikabilir
birumut_ as_s aynısını bende bugün yaşadım nitrit pozitif çıkmış lökosit 16 çıkmış Asm de ki doktor kadın doğum doktoruma yönlendirdi toz başlatırlar dedi
as_s twobabymomm Bakteri 11 çikti benimde anladım teşekkürler kan testi verirken hastanede aile hekimi idrar , kan testide aldı ben sonuçları e nabızdan gördüm kadın doğumcuya da erken şuan diye gitmek istemedim 2 hafta geçmesini beklıyorum .
busrayilmzz06 Gebeliğin başından beri uğraşıyorum sürekli antibiyotik kullandım bakteriye hangi ilaç iyi geliyorsa onu verdi en son şuan için geçti inşallah tekrarlamaz
as_s busrayilmzz06 İlk hamileliğimde ortalarında böyle bir durum yaşamiştim ama bu şimdi yeni gelebelik daha 4 hafta hani çok çıkmasına şaşirdim . Tesekkürler sizede kalıcı şifalar inşallah
twobabymomm as_s anladım değerlerden pek anlamıyorum ama yüksekse kadın doğuma gidin ona gire ilaç yazar🫶