zahide88 aysegulykslll 31+1 haftalıkken gittim 1.960 gramdi ayın 14 de yine gideceğim inşallah iki kiloyu bulur erken doğum riskim var
emir1885 Sabah kahvaltıda tahin pekmez yerseniz güzel kilo aldırıyor geceleride muz avakado süt blendırdan geçirip için tabii şeker probleminiz yoksa
cigdem6716 nazar12 ilk haftalar güzel beslendim kuruyemiş avokado muz bunları günlük yedim bir iki hafta hafif bulantım oldu iştahım da zgitmedi 🙈 şuan 24+2yim 25.haftada kontrole gideceğim bakalım kaç çıkacak
busraozkum aysegulykslll Benimde 32.haftada 1700 du 34.haftada bir anda 2480 olmuştu tedirgin olmanıza gerek yok kahvaltınızda yumurta ceviz olsun mutlaka ben cok faydasını gördüm.
Nesrin0505 Benim 29 haftalıkken gittim Dr 1.850 dedi 2 kg ye yakın kilosu fazla dedi şeker var bende diyet yapıyorum
nkkl aysegulykslll benimde o riskim var maalesef 2 gün yattım hastanede o yüzden bende tedirginim çok dikkat ediyorum kilo aldıracak şeylere yüklendim sağlıkla zamanında gelsinler inşallah
sulzek03 dilaraat aynen yorumları okuyunca bana da iyi geldi kızımda hatırlamıyorum o haftaları bu sefer erkek normalde de erkek bebekler kızlara göre daha kilolu oluyor
beautiful_ aysegulykslll ay kuzuum kendimi kötü hissettim doktorum yeni sisteme düşürmüş 642 grammış yalan söyledim diye kendimi baya kötü hissettim dakikalardır postu arıyorum 🥺