sarumervee aysegulykslll önceki kontrolde karın çevresi biraz zayıf demişti bir ay boyunca protein,yumurta,kaşar,muz,süt ağırlıklı beslendim çok şükür öne bile geçti☺️
daisymom_99 Zeyneplemutluluk İnşalah bacım,sağlıklı olsunda tek doğduktan sonra da alır kilo Allahım sağlıcakla kavuştursun🙏🏻
nkkl aysegulykslll bende 32 de 1900 dü çok bi fark yok 34 de 2300 dedi bana erken doğum riskin var dedi ben 32 den 34 e yemediğim şey kalmadı iki haftada 400 gr aldı o üzüntüyle yedim bu haftalardan sonra daha çok alındığını söylüyorlar bilemiyorum alır az değil sanki kilosu ben bilemem tabi de
aysegulykslll nkkl doktor normal olduğunu söyledi ama anne iç güdüsü işte herkesin ki farklı olunca kendini sorguluyor insan erken doğum riski de olduğu için daha çok tedirgin oldum haliyle bakalım iki hafta sonra kontrol var inşallah güzel şeyler duyarım
meltemsak aysegulykslll erken doğumu bende kızımı 32 haftalık Ken doğurdum 32 haftanın erken olduğunu bilmiyordum
Ziyangillerrr_ aysegulykslll Tam 32 haftalıkken 2330 gram olarak ölçüldü boyu kilosu başı ve karın çevresi orantılı şekilde 1.5-2 hafta önde giidyor doktorum herşey yolunda gayet sağlıklı ve biraz tombiş bir bebek dedi
erismis aysegulykslll vaktinde kolaylıkla hayırla güzellikle gelsin bebeğiniz inşallah 🫶🏻 31+2de 2088di oğlum. Doktor boyunun uzun olduğunu kilosunun normal olduğunu söyledi. Boyu 43 cmdi
bsrelif aysegulykslll ultrason cihazları çok yanıltabiliyor o yüzden çok takmıyorum ben. Boşuna insanları panikleyip endişelendiriyorlar sadece
balbocegii aysegulykslll 37+3 haftalıkken 3.200 gr dı daha kontrole gitmedim nasıldır şimdi bilmiyorum
zehrairem aysegulykslll bugun tam 30 haftalik olduk bizde 🩷kontrolüm de bugündü kg 1600 haftsiyla uyumlu dedi bide bebek dogum pozisyonunu almis sizinkiler ne durumda hanımlar 🤔🤔yürürken rahimde agri oluyor cok yavaş bildiğiniz penguen gibi yürüyorum ya 😄