Ryhnbl Hamilelikte istenilen testler hakkında ne düşünüyorsunuz? çevremdeki çoğu kişi tarama testleri yaptırma diyorlar ama ben bugün 3lü tarama testi yaptırdım olabildiğince doktorumun tavsiyeleri üzerine ilerlemeyi düşünüyorum.
blnmyld Ryhnbl Tarama testleri net değil o yüzden yaptırma diyor olabilirler sadece senin kanına ve özelliklerine göre risk hesaplıyorlar, ben ikili yaptırdım üçlü ve dörtlü yaptırmayacağım çünkü riskim çok düşük çıktı merak eden yaptırıyor işte
1cey Ryhnbl doktoruna güveniyorsan yaptır bence, benim doktorum iyi bir doktor zaten öncesinde kesin sonuç vermiyor ama öneriyorum dedi, güvendiğim için yaptırıyorum yaptırma dese yaptırmazdım
Gks_01 Ryhnbl 2 li testi yaptırdım sıkıntı yok 3 lüye gerek duymuyorum dedi doktorum detaylı ultrason da yaptırdım problem çıkmadı zaten hiçbir sonuç%100 değil doktorlar bunu da söylüyor . Olay kötü bişi varsa aldırmak değil ben o kafayla yaptırmadım bunun bilincinde de olunması gerekiyor
Ryhnbl blnmyld benim ilk gebeliğim o yüzden testler hakkında çok bilgim yok internetten araştırıyorum sürekli ama internetten her okuduğuma da güvenemiyorum
blnmyld Ryhnbl Benim de ilk gebeliğim canım merak ediyorum yaptırıcam dersen ikili tarama yaptır riskin düşük çıkarsa zaten üçlü ve dörtlü önermez muhtemelen doktorun