GncZr Canlar bu konuda aşırı cahilim o yüzden soruyorum. İlişkiden bi hafta sonra başka bi sebepten doktora gittim ve bana idrar testi yaptı. Hamile değilsin dedi. Bu net bi tahlil midir? Yanılgı ihtimali yok mu?
FatmaAtess GncZr canım ilişkiden sonra döllenme en az 2 hafta içerisinde oluyo diye biliyorum ama adet zamanın beklemen daha sağlıklı olur çünkü gebe olup olmadığın minimum 1 ayın sonunda anlaşılır yada adetten 3 4 gün önce
25agustos GncZr tabi yanılma ihtimali çok yüksek. Röntgene falan girme bence. Bende böyle olmuştum negatif çıktı diye bir sürü radyasyon aldım. Dış gebelik oldu. Kesin bu yüzden oldu diyemem ama. Pişman oldum yani.
GncZr 25agustos aynen bende röntgen çekileceğim için yapılmasını istemiştim. Ciğerlerimin röntgenini çektiler. İnşallah kötü bişey olmaz.
Rabiaizgi Mesela ben idrardan kan geldigi icin doktora gittim ayriyeten kadin doguma gittim turkiyede tahliler kan örnegi felan biraktim Kanda cikmadi daha sonra hamile oldugumu ögrendim. Ola biliyor
25agustos GncZr inşallah olmaz canım. Ben daha tomografi falan çektirmiştim. Röntgeninki çok yüksek değil zaten