znnnr samaa_ ozaöan ben bu akşam bi test yaparım kalan iki testi de cumartesi öğlen pazar öğlen yaparım @elakemal Değil mi Bide siz. Akşam testi için 7 gibi diyorsunuz biri var internette o da 8 10 arası daha güvenilir diyor şu bir gebenin günlüğü var ya
samaa_ znnnr 8 10 arasi lh max seviyyede olup yanilta bilir. Aksam 8e kadar yapilmasi en iyi 8 de yap problem degil
samaa_ znnnr dpo 0 catlama gunu yani pikten sonraki testin siliklestigi gun. Dpo1 ise catlama gununun ertesi
znnnr elakemal tamam canım ozaman yaparım inşallah test bitmeden görürüm yarın bir öbür gün bir yaparım olmazsa çünkü test kalmayacak😢🤣
samaa_ ebruaksoy35 ay gercekten mi ya😭bir ben goremedim sanirim ama dpo8 erken bir de hamilesinnnn ayy nolurr bana dua et❤️ sende saglikla bebegini kucagina alirsin insallah🌸
Esma006 znnnr değerlendir bugün yarın da diğer günde sonra ikingun boş bir dolu deneyin test yeter ya yarı da yap silikleşirze bidaha yapma test
Aysegl12 Ya ben elendim bence yumurtlama günü pik gördüğümde yaptım akşam ertesi gün yaptım silikleşmeye başlamıştı dün yani dün ilişki olmadı bugün de tekrar yaptım gözle görülür silikleşmişti çatlamış
znnnr Aysegl12 kız sana diyorum sperm 3 ile 5 gün arasında yaşıyor benim ilk çocuk tek ilişkiden oldu tek gece inan ki bu işin düşündüğün gibi bir matematiği yok hiç öyle düşünme işte önceki gece ilişki olması saha iyi hazırda sperm var
Aysegl12 znnnr evet evet ondan önceki günler yapıldı bugün de yapıldı tek dün boşluk oldu hadi bakalım hayırlısı olsun şimdi beni bugünden itibaren mi 1 diye sayacağım