Aysegl12 znnnr sadece dün olmadı ondan önceki günler oldu hep @samaa_ hep dedi şu saat ilişkiler olsun ne olur ne olmaz diye yapmıştım test yapmama gerek yok demi artık
znnnr Aysegl12 bence ilişki düzenin gayet iyi Allah da nasip ederse tutacak elinde test var ise bugün yarın da yap yoksa bence gerek yok uzmanlar da diyor silik gördün mü testi bırakıp gün saymaya başlayacaksın .. hiç korkma öncesinde zaten ilişki oldu
znnnr Aysegl12 evet evet Bırak tabi ben diyorum emin olmak için bugün de yap var ise ama gerek yok ilişki düzemini koru yeter
elakemal samaa_ belli ol az benim sağıma soluma yok valla bekliyecem 4 tane test var adete 3-4 kala yapacam
znnnr @elakemal @samaa_ @Aysegl12 @Esma006 @Selim_Alparslan Çok az bi. Renk farkı var fotoda bir tık daha koyu görünüyor bebekler 🥳🥳🥳 elimde üç test var şimdi sipariş etsem ancak pazartesi gelir napayım sizce
samaa_ znnnr dedim sana pik olucak🤣 aksama pik olur aksam 7de bir test yapsana her ihtimale korkma silik cikmaz. Yap anlayalim pik aksam mi yoksa yarin mi olucak
elakemal znnnr ayyy evet dedim sana dimi bi gün de koyulaşacak diye baya baya pike yakın bence alma akşama daha da koyulaşır bugün ve yarın değerlendir aonra bi gün ara ver bi kez daha değerlendir inşallah tutar 🎉🌸🌸
znnnr samaa_ üç testim kaldı ama yapayım bence baya koyu ya bu akşam ya da yarın bu akşam bir test yarın da bir test yaparım öğlen gerisi Allah a kalmış
znnnr elakemal evet inşam ümitsizliğe kapılıyor aşkım ya valla görümce çok sevindim 🥲🥲🥲 bende almayım dedim zaten gelse pazartesi gelecek o güne kadar da olan olmuş olur diye düşünüyorum
znnnr samaa_ tamam canım o şekilde yaparım inşallah eğer gün içinde çatlatsa dün gece ilişki oldu 12 den sonraydı bence sorun olmaz
samaa_ znnnr 12den sonraysa zaten bugune denk geliyor😁24 saat gecmemis yarin erkenden 6-7 gibi yap istersen