merve_tp Kızlar 2 gün önce oğlum kıpır kıpırdı tekmeleri net hissediyordum. 2 gündür neredeyse hiç yok. Bir kaç kez hafif kaymalar, cokk az hissedilir tekmeler oluyor. 22+5’im Niye böyledir ? İlk gebeliğim.
iyiliktozu merve_tp bu haftalarda çok çok düzensiz olur canım. Endişe edilecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Ama için rahat etmezse bir git doktora.
beyfun merve_tp askım hiç sıkıntı etme düzenli olarak neredeyse 30 dan sonra hissediyorsun net olarak yani
adinsmom2 merve_tp evet normal hissedince tam hissettiriyolar zaten merak etme ben alttan çıkıcak sanıyorum artık napıyosa 😂
adinsmom2 merve_tp plesantanın yeri çok önemli benim tam karnımın üstünde mesela o yüzden çok net hissediyorum hıçkırmasına kadar plesantanın yeri değişmez ama bebek sırtını karnınıza dönmüş olabilir
beyfun merve_tp yok canım ya korkma bir iki kalp atımı gibi hareketler bazen dolanmalar normal ama esas böyle kıpırdanlık 30 dan sonra neredeyse
sarumervee merve_tp içeride alanı daha geniş bebişin o yüzden doktorum bana normal demişti 28’den sonra düzenli hareket takibi isteniyor zaten ☺️