bartulies Nerdeyse 3cm açılma var sancı kasılma hiç yok bebek kanalda 2.doğum doktor 39 olcaksın bebekte kanalda sıyırma yapalım hızlandıralım dedi tamam dedim sıyırma sonunda elinde kan gördüm ne zaman doğururum kızlarr 😂😂😂🫣 heyecan korku hepsi bir arada
_mommmm bartulies anladım saolun ikinci doğum daha hızlı olıyor ilke göre benimde üçüncü 39 olıyorum yarın bebişlerim keyfine kalmış artık 😊
bartulies _mommmm aynen öyle ilk doğum 40+3te oldu bakalım bu nasıl olcak açılma falan hızlı olcakmı sancı vardı uyudum biraz geçmiş 🤷♀️ sanırım işlem kaynaklı oldu dinlenince geçti
ebobel _mommmm benimde yarın 39 olacak 3. Doğumum arada yalancı sancı oluyor ama gelmeye niyeti yok gibi doğurmak istiyorum sizin bebek kanala girmiş mi benim ki başı kanala girmek üzere dedi doktor
bartulies annekiz6141 doktor eliyle rahim ağzındaki zarı sıyırıyor yani amniyotik keseyi rahim ağzından ayırıyor doğum hızlansın diye
bsrelif Membran soyma işlemi doğumu başlattığı gibi başlatmayadabilir ama doktorlar bunu deneyimlediği için bazıları bunu yapıyor daha çabuk doğursun diye özellikle
bartulies bsrelif bebek zaten çok aşağıda açılmada var 3 cm dedi işlem sonrası sancılarım geldi ama uyuyunca geçti 🤷♀️
annekiz6141 bartulies Ayyy 😳😳😳 acıyor mu 🙄 bıde hanı açılmaya bakıyorlar ya elını tamamen mı sokuyor 😳 Allahım ben bır p*h yedım ssvd ilerliyorum aklım çıkıyor korkudan 😂😂😂😂🤣🤣🤣
bartulies annekiz6141 aynısı kız zaten açılmaya bakar gibi 1 turda elini doşandırıyor saniyelik birşey acısa bile saniyelik olduğu için geçiyor
_mommmm ebobel bilmiyorum ki. Bende ilk defa duydum ama benim ikinci bebeğim dedoğum anımda kanala girmişti
bartulies ebobel ilkinde 10 saat sancı çekip hiç açılmam olmamıştı bunda sancısız 3cm açılmam var doktorum 2. 3. Doğumların daha hızlı ilerlediğini söyledi her doktor farklı düşüncede sanırım