blnmyld leylaaslnozdmr Evet riskim düşük çıktı o yüzden üçlü ve dörtlü yaptırmayacağım inşallah sizin nasıl çıktı
leylaaslnozdmr htcbnbn insalah cnm benimki ciktida kanda düşük riskli denildi ama ultarsyonda sağlıklı bebek denildi
htcbnbn leylaaslnozdmr 2li taramada zaten hep risk çıkarmış canım belki az belki çok belki orta diye duydum. Ultrasonun da iyi gelmiş içini ferah tut, bebişlerimiz sağlıklıdır inşallah Allaha emanet olsunlar 😊
leylaaslnozdmr htcbnbn amin insalah cnm detaylı ultrasyonu bekliyorum dokturum dedi bı sıvı alınacak bebekten onu yaptirmadim insan korkuyor ya sonra düşük olursa diye bı kaç kişiden duyunca yaptırmadım
htcbnbn leylaaslnozdmr açıkcası bende sıvı aldırma taraftarı değilim. İnşallah sağlıklıdırlar bakalım Allah kavuşmayı nasip etsin..
minikmuciz iyi geceler benmde 12 haftalıkken tahmini kıza benxiyor demişti doktor 9 nda randevu var fetal dna yaptrdm onu bekliyorum beslenme duzenim yok gibi mide bulantısı oluyo hala ilk gebeliğimde hiç yasamamstm ama bunda yaşıyorum
blnmyld negna Yaa geçmiş olsun çiçeğim Allah yardımcın olsun inşallah benim de tiksinmem çok maalesef 🥹🌸
negna blnmyld sağol canım 🥹 inşallah hepimiz bu süreci atlatır sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
blnmyld babyonn Yalnız değilsiniz valla bende sadece kefir ve yoğurt faln ama geçiştiriyorum hep öğünleri hiç dengeli ve düzenli sağlıklı beslenmiyorum maalesef 🥲 Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸
blnmyld leylaaslnozdmr Canım tarama testlerinde düşük risk çıkması iyi bir durum mesela benim 8 bin kadında 1 ihtimal down sendromlu dedi ve bu çok düşük bir risk endişeye gerek yok dedi birşey önermedi