annekiz6141 aslmoms evet evet yarında giyinme dolabı bakmaya gıdıcez karar verip hemen oda gelsın herşeyi hazırlıcam ne olur ne olmaz 🥰
annekiz6141 ozlm4835 Kapı susunde kararsızım ya 😂 benım dıs kapıda büyük kızın kapı süsü asılı 3 bucuk yaşında hala duruyor kapıda 🤣😂😂
ozlm4835 annekiz6141 ben instagramdan biyere yaptırdım çok güzel foto ekleyemiyorum ya beceremedim bi onu 🤦🏻♀️ ilk kızımınki odasında asılı hastanede kullanmıştım kapıda, bunuda hastanede kullanıp sonra odasına asarım
feyzaciim annekiz6141 kapı süsüne aşırı heveslenmiştim ama sonra bir reels gördüm düşük yapmış bir anneyi de o koridordan geçiriyorlardı. O kadar ağladım kii hamileliğimde ilk ve en çok ağladığım şey o oldu o yüzden galiba hastane kapısını süslemeyeceğim 😟
seherxxx aslmoms ilk gebeliyim bu hafta 5 aylık olucaz sadece pamuk alt açma nem ölçer vs gibi basit seyler aldım. Büyük kalemler araştırılması devam
annekiz6141 aslmoms yaptırıp yaptırmama konusunda kuzum ya sımdı ıkı kız cocugu eee tek oda hangı birini nereye asacam benım büyük kızda fena yolar herhalde kucugu onu kıskanıp 😂🙊
sarumervee aslmoms 29+6 oldum herşeyi tamam eksiği kalmadı bi tek bez almadım onuda doğuma yakın alacam stok yapmayı düşünüyordum sonradan ya alerji yaparsa diye vazgeçtim deneyimleyerek alacam onuda kendiminde ufak tefek eksiklerim kaldı
hunilii aslmoms kıyafetler, beşiği, dolabı, halısı, bir kaç oyuncak, kitap, bez ve ıslak mendil almıştık doğumdan sonraya bir şey bırakmamıştık. Ben kıyafetleri evde tutmadım sadece bir kaç anısı olan kıyafeti sakladım şuan ikinciye hamileyim cinsiyeti öğrenince onun da eksiklerini alırız sonraya bırakmayız muhtemelen
annekiz6141 ozlm4835 ya ben yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım 😂🙊 hastanede de kapıda güzel duruyor ama 🥰
rapunzel70 aslmoms 3 5 parça zıbın tişört pantolon çorap aldım haricinde doğumdan sonra toplu aldım gebeyken alışveriş pek iyi değil derler
dilaradoyan rapunzel70 aa neden. Asıl doğumdan sonrası alışveriş yapması daha zor değil mi. O hengamede bir de alışverişle uğraşmak 🤷♀️
sanem34001 aslmoms tüm alışverişimi 30-35 hafta arasında yaptım. Bebek arabasından ana kucağına kulak çubuğundan banyo lifine kadar.. bi tek bez almadım. Kaç kilo doğacağını ön görmediğim için. 🤗
Momlife_ aslmoms ilk aldığım şey müslin örtü oldu galiba cigitin üç katlı olandan almıştım bayağı büyükmüş o da güzel sonra da zıbınları almaya başladım Zıbın yanında çorap da aldım çorabı fazla almışım yaz bebeği olacak çünkü o kadar giydirebilir miyim olsun genelde Zıbın aldım zaten hastane çıkışlarını falan annem kayınvalidem aldı ben de kişisel bakım malzemelerini aldım burun Aspiratörü keçe çanta organizer gibi tırnak makası birkaç tane de oyuncak aldım araba hışırtılı kitap gibi
fatmabirolcolak Şuan 24+4 haftalığım 💖 Ateş ölçer,emzik,biberon,bebek arabası,Müslüm örtü,birkaç kıyafet,zıbın,çorap,göğüs pompası, kece organizer,nevresim,anne bebek çantası,birkaç oyuncak gibi şeyleri aldım indirimleri takip ediyorum
feyzaciim aslmoms kızlar ne zaman başlamalıyız alışverişe yaa ben hiçbir şey almadım daha ama annem kumaş alıp alıp dikiyor 😂 Bir de erkek diye mi bilmem valla zaten ne alacaksam doğuma yakın alırım diyorum 🥲🥲