nursima12 Kızlar intergen adlı firmaya pazartesi günü kan verdim daha önce bu firmaya kan veren oldumu kaç günde çıktı sonuçlarınız
ahsenmarangoz nursima12 Bende verdim 10 gün gibi bir sürede çıktı benimle şeyda hanım ilgilenmişti çok kibar işleriyle ilgili bir ekip hepsi, bende iş arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim
nursima12 bia777 benim numaramı mailimi falan aldılar ama hiç testin gittiğine dair mesaj falan gelmedi size gelmiş miydi
bia777 nursima12 hayır sadece sonuç geldiğinde mail ile bilgilendirme yapıldı daha sonrasında danışman aradı
markad Bende 1 hafta sonra bu firmaya vereceğim de hangi paketi yaptırdınız acaba ben çok kararsız kaldım geniş kapsamlı çok mu kafa karıştırır diye ?
ebruksc Raporu yazıp göndermeleri iki gün neredeyse sürüyor. Biz sonuç çıkınca arar mısınız raporu sonra gönderirsiniz diye rica ettik bir hafta sonra arayıp sonuçları söylemişlerdi
markad nursima12 İntergen de 2 paket var biri standart biri geniş paket bana böyle söylendi belki başka firmaya yaptırmış olabilirsiniz
nursima12 ahsenmarangoz ben doktor aracılığıyla verdim o yüzden kimin ilgilendiğini bilmiyorum zaten çok stresli bir süreçte verdim