Selim_Alparslan Kızlar bu testten almıştık ama henüz yapmadım. Güvenilir bir test mi bilmiyorum. Diğer iki gebeliğimi Prodoctor ile öğrenmiştim.
aysinc_ Selim_Alparslan ben alırken hep bu marka denk geldi ve doğru sonuç kaç kere yaptım negatit doğru sonuçda verdi gebeliğimi öğrendiğimde pozitif doğru sonucuda verdi
Selim_Alparslan sarilale123 evet meşhur awox herkes post açıyordu yalancı gebelik veriyor diye onu biliyorum ama bunu hiç duymadım canım ya
Selim_Alparslan aysinc_ yaaa inşallah canım bata daha var henüz yapmadım ama güvenilir mi değil mi bilemedim 🙂
sarilale123 Selim_Alparslan bende eczanede tek bu kaldı dediği için almıştım, hiç bilmiyordum.birdaha bedava verseler almam
Selim_Alparslan beautiful_ kaset test mi bitanem ? İnşallah doğru sonuc verir çünkü elimde 6 adet var ya🤪
Selim_Alparslan sarilale123 yaa canım benim bende öyle olunca almıyorum valla istemiyorum diyorum çıkıyorum başka eczane bulurum hemen nedense
Selim_Alparslan beautiful_ daha var bata aşkım 10 gün var cikmaz en az 7 gün kala bir denerim hiç olmazsa
beautiful_ Selim_Alparslan yaa daha varmış ben 3 gün kala yapmıştım kuzum geç döllenmeydi ama benimki
Selim_Alparslan beautiful_ bende iki oğlumda 7 gün gecikme ile yaptım aşkım bunda da bekliyim diyorum