hd_d Kizlar ben ilac kullanip bitirmistim tekrar yazmış Demir eksikligi iciin Vitamin Ve d vitamini Ben 31+5 oldum bu haftalarda kullanan oldumu tekrar
hd_d aysayse anladm canm bende dun gittim suan kullaniyomusuun dedi. Vitamin falan diye bende yok hocam dedim tamam yazcam tekrar kullan dedi farkli bisii yazdi sandim bastaki kullandiklarimdan yazmis iciim rahatladi canm tesekkur ederim bende baslayim tekrar ozmn
bsrbrkysr184_ hd_d d vitaminini sütden geçmiyor diye bebeğe veriyorlar diğerleride ameliyattan sonra yerlere düşüyor onun için devam ediyrsun kendini toparlamayı hızlandırsın diye canım
selma128 hd_d dogumdan sonra ani vitamin dususleri oluyor ondandir ben vitaminleri kullanmiyorum yan etki yapiyor kabiz yapiyor😔
hd_d orhismommmmmm anladm canm bende yanlis bisii olmasin da korktum😆 Sordu kullaniyomusuun diye aklima gelmedi basta kullandim demek acaba dedim kullanmadigimi mi düşündü diye demekki eksik bisiiler görmüş yazmis icim rahatladi bebeğim tesekkur ederim
hd_d bsrbrkysr184_ yaaa anladm canmm bilmiyodum hepsini öğrendiğim için iyi oldu teşekkür ederim bitanem 🤎
saadet2308 Bende doğana kadar kullanmıştım canım kilosu falan nasıldı bebeğin bende haftaya gideceğim doktora
erismis hd_d ben 32+1im tam bi hafta önce doktorum banada aynılarını yazdı. D vitamini, demir ilacı, magnezyum ve multivitamin kullanıyorum. Ek olarak da mide yanması için şurup😅
hd_d erismis yaaa banada ek olarak fitil yazdi😆 iciim rahatladi yaa vallahiii cok tesekkr ederim askm annelik ne kadar değişik bisey daha dogmadan yanlis bisey olmasin diye telaslaniyo insan
bsrbrkysr184_ hd_d ben magnezyum hiç kullanmadım mesela bunlar bitsin kendime güzel bir multi vitamin alcam çünkü doğumdan sonra gerçekten zor oluyor 🥰 sende ihmal etme sakın ilaçlarını
erismis hd_d evet ya gerçektenn öyle seni çok iyi anlıyorum canım. En ufak bir şey de bile onu düşünmek onun için her şeyin en iyisini düşünmek 😭 analık yükleniyor 🤣