yenibiranne__ prensannesi__58 ben yaptırdım gayet memnun kaldım. Cinsiyeti doktora gönderilen raporda yazıyor
serenayyk prensannesi__58 ben dnalab da yaptırdım 6 iş gününde sonuç çıktı cinsiyeti doktoruma ilettiler bir sorun yaşamadım şükür sonuçta temiz çıktı
anonimhesappp Bende 2 hafta sonra buraya yaptıracağım doktorum önermişti 🤷🏻♀️ cinsiyeti doktora da söylemiyorlarmış onu okudum burda ama fiyat olarak da en düşük burası sanırım
prensannesi__58 yenibiranne__ canum senı de tekrar rahatsız edıyrm ama ben doktor tavsoyesı uzerıne gıtmıyrm ya bana fetal dna testi yaparlar degıl mı bırde cınsıyetı söyler le mı bana
yenibiranne__ prensannesi__58 sabit bi doktorun yok mu kontrollere gittiğin eğer yoksa söylersin doktorum yok diye bir arkadaşına söylerler belki bi arayıp öğrensen daha iyi olur bende doktor önerisiyle yaptırdım o yüzden doktor olmayınca kime söylüyorlar bilmiyorum
yenibiranne__ prensannesi__58 ama Sanada bütün raporu atıyorlar mail olarak sadece sana gelen raporda cinsiyet yazmıyor
yenibiranne__ prensannesi__58 tabiki yapıyorlar tam okuyamadım 😃 bazıları söylüyor cinsiyeti ama Dnalab söylemiyor.
prensannesi__58 yenibiranne__ sabıt bı doktorum varda o ozellık le dna lab da yap demedı sadece onerırım bu testı yapsam daha ıyı olur dedı sizin de öı öyle oldu yoksa ozellık le burada mı yaptrıı dedı
yenibiranne__ prensannesi__58 yok ben bi kaç yer araştırdım ısrarla orada yaptırın demezler zaten. Sadece öneriyorlar ben dnalabta yaptırdım yorumlarıda güzeldi. Devlet hastanesinde mi takiplisiniz özelde mi
prensannesi__58 yenibiranne__ devlet hastanesı zaten bulundugum sehırdr tek bı özel hastane var orası da yapıyor fetal dna ama 36.500 dedıler bende Istanbula gıdecegım o yüzden burayı buldum burda yaptrmak ıstyrm
yenibiranne__ prensannesi__58 bacım ara sor sabit doktorum yok ben sizi araştırırken buldum de sana daha net bilgi verirler benimde 1 haftada sonuç çıktı