ikizlerkadini Kızlar bu sabah acik kahverengi sarımsı bi akıntım olmuş daha once böyle olan başına gelen varmi böyle birsey korkmalı miyim suan icin ağrım falan yok kayıplarım olduğu için daha once cok korkuyorum
minikanne123_ ikizlerkadini ilk gebeliğimde yaşadım yerleşme lekesi dedi doktor ama yine progesteron yazmıştı kullandım
ikizlerkadini busra4646 3 kaybım var duramadım evde geldim ama ebe bu haftalar da olabilir mis dedi normal miş ultrasona girecem birazdan
ikizlerkadini gizemli00 evet acik kahve pembe gibi geldim hastaneye inşallah birsey yoktur ultrasona girecem birazdan
ikizlerkadini minikanne123_ ebe de öyle dedi ama emin olmak için ultrason istediler kaçıncı haftada oldu sizin
minikanne123_ ikizlerkadini ilk haftalarda oldu birde 4 aylıktım oldu tabi siz yine doktorun dediklerini yapın riske atmayın
ikizlerkadini minikanne123_ geçmiş olsun sizede bende gittim cok şükür bi sorun yoktu kalp atışını duydum rahatladım cok stres olmuştum rabbim kimseye vermesin
minikanne123_ ikizlerkadini amin inşallah ama benim ilk hamileliğimde tek oldu şimdi ikinciye hamileyim 29+4 oldu çok şükür bir sorun yok ama ister istemez vesveseye geliyor insan yok kalbi atıyor mu bir sorun var mı diye hala da düşünüyorum iki üç gün hareketlerini hissetmedim korktum ama çok şükür bir şey yok dedi doktor
ikizlerkadini minikanne123_ valla bende belki cim normal di ama tedirgin oldum kalp atışını duyunca rahatladım biraz normal randevum da pazartesi
eminesimsek Ya bende 24 haftalık hamileyim normal her zaman gördüğümüz beyaz akıntım birkaç gündür baya bir arttı normal mi sizce kokusu vs hiç yok rengi de normal beyaz akıntı ama tedirgin oldum biraz