Nisan_z Merhaba sevgili anneler ve anne adayları :) Bursa’da özel hastane güncel doğum ücretlerini paylaşabilir misiniz ? Telefonla bilgi vermiyorlar ve sırf ücret öğrenmek için de muayene ücreti vermek istemiyor insan. Çok teşekkürler.
zekiyeaz Nisan_z bursa Osmangaziye mesaj atmıştım doğum paketi için 120 bin ile 100 bin arası demişti normal doğum 50 60 bindir kesin
erismis Nisan_z esentepe şuanlık 60₺ sezaryen ve normal doğum ikiside aynı. Epidural 2,5 dendi. Ama artadabilir :(
burcu_burcu Nisan_z muayene olmanıza gerek yok zaten fiyatlandırmaya doktorlar değil muhasebe gibi ayrı bir birim bakıyor. Ben hayat hastanesinden Wp üzerinden bilgi aldım hatta
fatoss_ Nisan_z medikal park 90 bin paket halinde 9 tane kontrol de veriyo içinde ve taksitte yapıyo Medicabil hastanesi 55-60 arası Hayat hastanesi 52.750 dedi Daha geçen hafta konuştum bende bu hastanelerle tek bildiklerim bunlar umarım işine yarar
senasenel hayat hastanesinde hazirana kadar 52.700₺ normal doğum sezaryen olursa +10.000₺ epidural iğnesinin fiyatı da 5 binmiş
burcu_burcu elmom16 ırmak hanımı tavsiye ederim bende ona takipliyim. Kendisi çok tatlı güleryüzlü, ayrıntılı bakar herşeyi açıklar memnun kalırsınız
dilekssezer Medicana paket 138 bin tl Medikalpark paket 90 bin tl. Acıbadem doç. 190 uzman 170bin. Ben özel kliniğe gidiyorum 3.200 muayene ücreti medicana da doğum oluyor 75 binde bu yıl içinde doğum olursa.
Nisan_z dilekssezer doktorunuz kim ? Bu fiyatın içinde yeni dogan bebek ilk kontrolleri de oluyor mu ?
senasenel @“elmom16” ırmak üyele takipliyim gerçekten çok bilgili açık açık konuşan ve cana yakın bi doktor kesinlikle tavsiye ederim
Nisan_z dilekssezer şimdi baktım doktora olumlu yorumlarina inanamadim :) . Ancak hastaneler arasındaki fiyat farkı gerçekten çok kafa karıştırıyor . Üst kademe hastanelerde direk +25 bin :/