fatimasaliha Biz ilacı kestik. Ama çok zorlanıyorum ağlama krizleri. Ev işi çocuklar, sorumluluk yapamıyorum Tahmin edemezsiniz ev ne halde
yasminaydnx fatimasaliha canım terapi almayı düşüne bilirsin inan çok iyi gelecek bende bipolar var ağır depresyon dönemlerim oluyor ara ara gebeliği öğrenince birden kestik ilaçları hem internnet uzerinden terapiler izliyorum hemde nefes egzersizleri yapıyorum çok iyi geliyor
medias fatimasaliha nefes terapisine şans vermenizi şiddetle tavsiye ederim.. ilk başlarda işe yaramıyormuş gibi gelecek ama değişimi zamanla anlayacaksınız. iyi veya kötü hissettiğiniz zamanlarda her gün 1 kere 10-15 dk yapmanızı öneririm. 4 sn nefes al 4 sn tut 6 sn nefes ver yavaşça şeklinde.. 🌸🌸
Cerenavc fatimasaliha bende gebe olduğum an psikiyatri dedi bırak bıraktım hayat zindan oldu resmen herkese sataşıyorum herkese sinir oluyorum ağlıyorum oğluma bağırıyorum sonra gittim dedim böyle böyle dedi böyle bebeğe de zarar verirsin bi ila verdi tabi bi kağıt imzaladım bebek erken doğabilir doğduktan sonra solunum sıkıntısı yaşayabilir gibi dedi bunu prosedür gereği imzalatıyorum ilacın dozu çok düşük ama etkili bu şekilde ilaç kullanıp sağlıklı doğum yapan çok şimdi bi 10 gündür kullanıyorum iyiyim çok şükür gerisi Allah’ın takdiri inşallah sağlıkla gelsin
edacanozgur fatimasaliha 33+5teyim bende ilaç kullanıyordum hamile olduğumu öğrenince birden kestik 3. Ayda daha kötü döndü ataklar bu sefer hastanelik oldum o stresi yaşayacağıma bebeğime yaşatacağıma ilaç içmek daha mantıklı geldi 4. Aydan beri ilaç kullanıyorum bebeğimde bende gayet iyiyiz sağlıklıyız doktorum ne hastalar nasıl doğumlar yapıyo hiç takma dedi tabi sizin tercihiniz dayanabilirim diyosanız ilaç kullanmanıza gerek yok
fatimasaliha yasminaydnx yaaa, bende de Dehb var Anksiyete kaygı bozukluğu.. Terapi hafif kalacak gibi hissediyorum ama.. Önereceğin kanal var mı bu konuda
fatimasaliha medias okurken bile ağlıyorum. Tamam mutlaka yapacağım canım benim çok sağol ve dua et yaa
yasminaydnx fatimasaliha canım yeni gördüm yazdığını bir çok kaynaktan bakıp yapıyorum birde yoğun his durumu yaşadığında beynine sinyal gönder mesela bir konu seni huzurlu hissettirecek bir koku örnek kahve kokusu sevdiğin bir konu olur onu bileğine sık kokla beyne sinyal gönder
yasminaydnx fatimasaliha ya seni o kadar iyi anlıyorum ki cok zor bir süreç bol bol dua edeceğim senin için
edacanozgur Cerenavc lustral 50 mg kullanıyorum hamilelere en çok verilen buymuş gebelikte en zararsız kabul edilen ilaç grubundan olduğunu söyledi hem devletteki hem özeldeki psikiyatri doktorları
Cerenavc Sssssyyyy ya ben ağlıyordum durduk yere aşırı sinirliydim herkese karşı şuanda iyiyim iyi geldi çok şükür ilaç
revsnnnn fatimasaliha BDT terapisine başladım ben altın oran panik atak ve anksiyete de. Bence araştırıp sende başlayabilirsin. Bilişsel davranış terapisi olarak gir sor yapay zekaya seni bilgilendirir
Cerenavc birmeftu yok ama herşeye ağlayasım geliyor ve aşırı sinirli oluyorum herkese saldırma hali vardı
edacanozgur birmeftu depresyon mu bilmiyorum ama hamileliğimin ilk üç ayı çok kötü geçtiği için hayattan soğuduğum zamanlar oldu maalesef hiçbir şeyden keyif alamadım bir şey yapmak istemiyordum