yektak Şule aydını bilmiyorum şöyle ki ben kendim hemsireyim ve cok yakın arkadaşımın bir zamanlar o hastanede çalışmış olmasından Gökhan beyin işlemlerini birebir bildigi icin tavsiyesi üzerine gitmiştim ilk gebeligim kurtajla sonuçlandı kendi çalıştığım hastanede bile kurtaj olmayıp Gökhan beyle devam ettim eli gercekten cok hafifti bilgisi cok fazla benim ilk gebeligimde ilk doktorum kendi çalıştığım hastanemdeydi ancak bir anomaliyi bile fark edemedi Gökhan bey bunu görüp olabilecek sonucu bana direkt soyledi ardından beni peritonolojiye yönlendirdi kurtajim esnasında cok ilgilendi doğumhane ekibi de ayni sekilde cok bilgili ve tecrübeli bi ekipti asistanı meryem Hanım bana cok empatiyle yaklaştı o sebeple yeniden hamile kaldigimda Gökhan beyle devam etme kararı aldim birkac hafta önce kanamam oldu sabahın 7bucugunda yazmama rağmen asistanı hemen dönüş sağladı 8.30da hastanede oldum doktor hemen baktı ilgilendi o gun beni hastaneye yatırdı ben bi hemsire olarak kendi çalıştığım hastanemdeki doktorda boyle ilgi görmedim 18 haftama giricem arkadaşıma hala derim iyi ki önermiş gitmisim diye ben cok memnun kaldım ama Şule hanım ile ilgili hic bilgim yok 😌