mervemelekk decembermum ben takipli hastaydım direk kendileri yönlendirmişti hastaneyi arayıp bi sorun perinatolojiye gidiyordum ben önce bi muayene ederlermi yoksa direk randevumu verirler bilemedim hastane yardımcı olacaktır
anneolmakdemek miniseyma 25 nisanda testi verdim. 10 iş günü dendi bana. Bugün 9. İş günü ve henüz gelmedi sonucumuz bekliyoruz 🤲🏻
Dlara0 Haftada Panorama firmasına yaptırdık tahlil amerikaya gidiyor 400 dolar ödedik. 9. Gün sonuç elimizdeydi.
gksnnb decembermum bız 15 haftalıkken yaptırdık ikili test düşük risk çıktı doktorumuz panoramayı önerdi 15 gün de çıktı sonucu hızlı ve en guvenılır test. Anne ıle bebeğin DNA’sını ayırarak cesıtlı hastalıkları söylüyor yüksek oranla bır de cınsıyet öğrenıyorsunuz 20 bin tl test
anneolmakdemek miniseyma bu mesajı yazdıktan bir kaç saat sonra geldi. Yani 9. İş günü gelmiş oldu. O sürede temsilcimi biraz daralmış olabilirim. Çok şükür ki sonuç temiz geldi. Darısı bekleyen herkesin başına 🤲🏻
miniseyma Bende darladım baya kusura bakmasın inşallah hepimiz heyecanla bekliyoruz 🤭😅 inşallah darısı benim bebisime sağlıklı sonuçlar sizin adınıza cok sevindim 🤲🤍