Esma006 Ben Cebeci tıp fakültesi takipliydim ilk gebelikte şimdi doktorum sadece jinekolog bakıyor gebe bakmıyor Bilkent şehir Hastanesi’nde doktor önerisi iyi yaklaşımli vs özel bölümü var mı mesela ben 800 TL ödeyip muayne oluyordum özel Doktorlar gibiydi
Beyzz6 Esma006 yavrum Bilkent’te yanlış hatırlamıyorsam Fatma Salih mıydı neydi bi doktor var gerçekten Allah korkusu olup mükemmel bir doktor
aysgl330633 Esma006 riskli gebelikse bence Recai Pabuöcuya gidebilirsin canım o da Çankaya’da memnun kalacağından eminim sağlıcakla gelsin İnşallah bebişin🙃
Esma006 melikeasell perinatolog aşkım o ona ayrı gidicem zaten de kadın doğum hangisine gitsem memnun kaldığınız devlette jinekolog alttan muayne kadın hastaları bide onu içeriyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum gebelere bakmıyor
melikeasell Esma006 ay pardon yanlış yazmışım 😅 perinatolog bakar bence.bilmiyorum yine de ama doktor çok önemli kesinlikle
Esma006 Aşklarım doktorum bakarım dedi eski hastamsın başıma gelenleri biliyor beraber atlattık diyebilirim tek gebe olarak bana bakicak çok. Mutluyum çokkkk teşekkür ederim aşklarım ❤️