taze_annee_ Aysetuzlu erkek evet canım normal doğdu çok şükür ama çok fazla dikiş var ağrılarım var şuan buna da şükür insan bebeğini görünce gerçekten her şeyi unutabiliyormuş
taze_annee_ Aysetuzlu bebeği emziremiyorum destek olack kimse de yok eşim ve görümcem var ama görümcem küçük hiçbir şey yapamıyor bebek şuan aç ne yapacağımı bilmiyorum bir saat kucağımda tuttum mememi tutmadı 🥲
Aysetuzlu taze_annee_ Benim yanımda eşimin kuzeni var canım elinden geldikçe sık sık al bebeği bide bol su iç bana bol su içiriyorlar
Happyanne_2baby Aysetuzlu Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım açılman hiçmi olmadı kaç saat sancı çektin de sezaryana aldılar
Aysetuzlu Happyanne_2baby Amin canım Allah razı olsun hiç olmadı malesef canım 8 saat çektim ama benim ebelerim çok kötüydü ve tüm motivemi düşürdü ve bende böyle devam edemedim sezeryan oldum
Happyanne_2baby Aysetuzlu özeldemiydi doğumun devlette köpek gibi davranıyorlar ondan harç borç özelde yapıcam kolay değil korkuyorum bu sefer en azından orda insan gibi davranıyorlar
Aysetuzlu Happyanne_2baby Devleti ve cidden köpek gibiler di bir abla hariç o yardım etti ama yetmedi
Happyanne_2baby Aysetuzlu geldi geçti canım bebeğinin ömrü uzun olsunbanada dua et 10 gün sonra bende kvuşayım bebeğime🤲🏻🩷