busra06_58 Kızlar 22 haftalık gebeyim asla nefes alamıyorum gece gündüz beş dakika bile açılmıyor tuzlu su oksijenli suda aldım asla fayda etmiyor sizin önerdiğiniz bir şey var mı
esrafi5 busra06_58 benimde aynıydı rahat uyku uyuyamıyordum mefrs açıcı burun bandı kullandım bir süre çok rahatlattı ondan sonrada doktora söyledim fısfıs verdi oda çok rahatlattı
erismis busra06_58 bugün doktoruma sordum bebekler için olan spreylerden kullanabilirsin dedi. Az sonra kullanmaya başlayacağım bende
nazliiaytac busra06_58 benimde tıkanıklıktan ziyade kuruyor sürekli su tüketimi yapıyorum yıkama da yapıyorum arada odama nemlendirici buhar makinası takıyorum bir kuru bir akıyor çözemedim ya
nazliiaytac busra06_58 buhar kaynayan suyun buharına başınıza havlu örtün elinizde peçete olsun kafanız eğik olsun o buharı soluyup burnunuzu temizleyin veya burun spreyi kullanın doktorunuza danışın ya da burun çekme aparatı deneyin bir de
esrafi5 annesininkuzusu5 şok marketten aldım canım eczanede pahalıydı 50 tlye şok marketten burun bandı diye geçiyor ama siyah nokta için değil o karışıyor bazen üstünde nefes alıp uyuyan adam var😂
annesininkuzusu5 esrafi5 😂 anladım canm ben de eczaneden almıştım ama faydası olmadı ya birde şoka bakarım sagol