ahahhahah Son 44 gün bu zamana kadar çok çabuk geçti ama sanki şuan günler durdu gibi geliyo sağlıkla bi an önce kucağıma almak istiyorum rabbim hepimizin doğumunu kolaylaştırsın inşallah 🥹🙏🏻😍
beautiful_ ahahhahah Amin inşaAllah eğer bebeğiniz 40. Haftayı beklemezse daha az kalmış demektir 🥹❤️
umutoglumm @“beautiful_”#p4 0197585 son 97 ama burası 40 haftaya göre hesaplıyor benim sezeryan olduğu için 15 gün daha önce doğar hayırlısıyla 82 gün 🥹❤️❤️❤️
clementine16 umutoglumm benim de tahmini doğum 5 ağustos ama ben de nasıl doğuracağımı henüz bilmediğim için temmuz sonu ağustos başı diyorum sorana
beautiful_ aysgl330633 Evet hemde nasıl bir serüven anlatamam bugüne gelene kadar çok yoruldum ama sonu çok güzel olacak Allah’ın izniyle ❤️
beautiful_ sevimlipandahii çok sağol Birtanem ❤️ İnşaAllah Rabb’im tez vakitte seninde haberlerini almayı nasip etsin ❤️
merve_tp beautiful_ çift sayılar allahımm 25 gün sonra da bana geliyor sıra. Azaldı güzel anniş az kaldı kavuştaya sağlıkla gelsin minik yavrun🥹💕
ahahhahah beautiful_ sıkıntı çıkmazsa sağlığın da beklemesin istiyorum gibi 😂😂 planlı sezeryan olucak cumartesi belli olucak inşallah 🙏🏻