papatyaannesii Kızlar birkaç gündür büyük tuvalete çıkamıyorum dün gece çıktım makatımdan regl kanaması gibi yoğun kan geldi ağrım falan yok ama basurmuş yapay zekaya sordum sizde de oldu mu, nasıl geçer, napmalıyım
revsnnnn papatyaannesii bende de olmuştu. Kabız olduğun için. Büyük tuvaletin zor çıktığından makat içindeki damarlar yırtılıyor. Korkma zararlı değil kabızlıktan oluşan bişey.
revsnnnn papatyaannesii kaşınma varsa zaten yüzde yüz basur canım arada olur böyle şeyler panik yapma
Fatmanur_0416 papatyaannesii bende de oldu doktoruma sordum basur dedi doğumdan sonra geçmezse genel cerraha git demişti doğumda çıktı valla zamanım yoğun geçiyor daha gidemedim
zeyzeynur papatyaannesii bende kronik hemoroid var ama bi süredir ağrım olmuyodu hamilelik mi tetikledi anlamadım ksbız falan da değilim ama zonk zonk ağrıyo kronik makat çatlağı da var bende en azından onun çözümü vardı ama buns yok işte kremler de bi işe yaramıyor hamilelikten önce en korktuğum şeydi başımada geldi🥲🤦🏻♀️
papatyaannesii revsnnnn geçiyor mu peki sonradan:( ilk gebeliğimde olmamıştı çok korktum geçmiş olsun bu arada size de :)
revsnnnn papatyaannesii kabız oldukça oluşur kabız olmamaya özen gösterin kalıcı bişey değil merak etmeyin☺️ çok teşekkürler benim geçti çok şükür kabız olunca oluyordu
sdc Benimde öyleydi çok korktuk fena ni kanamaydı doktorum şurup ve krem verdi şimdi yaptım kan yoktu ama bi ara bağırdağım falsm delindi sandım
sdc Saree_ proctolog canım önce içine parmağının ucuyla sonra dışına sür oabızlık devam ediyorsa dubhalac şurup 32 haftalığım böyle geçti ama doktoruna sor derim benim doktorum böyle yaptırdı
Fatmanur_0416 papatyaannesii yok daha gidip görünmedim hamileyken çıktı demiştim doktoruma müdahale edemem doğumdan sonra geçmezse git demişti daha gitmedim rahatsız etmiyor sadece böyle küçük balon gibi bişey var tam ucunda diğer şekil sorun olmadı bebeğim kendini toplasın sonra baktırcam şimdi pek çıkamıyorum
papatyaannesii Fatmanur_0416 şey için sormuştum ya makata bakarak mı muayene yapıyorlar, onu merak ediyordum
zeynepyldrm_07 papatyaannesii bende de var aynısı hastaneye gittiğimde doktor tanı koymak için önce muayene ediyor bakıyor basur mu çatlak mı değil mi diye ona göre sana krem fitil fln yazıyor