fatmaayar 12hafta çok erken en kesin cinsiyet detaylı ultrasonda belli oluyor 18 /23.haftalar arası. Alışveriş için acele etmeyin
mucizebebeklerimiz fatmaayar Bencede çok erken ya ilk bebeğim de 16.haftada söylemişti doktor bu doktorum niye bu kadar erken söyledi anlamadım keşke söylemeyin deseydim ya
tinymiracle1 mucizebebeklerimiz ay benimde 12+3 dün kontrolde büyük ihtimalle kız genelde yanılmam ama bir daha ki kontrolde kesinleşir dedi
ecemtunc2015 mucizebebeklerimiz benim 16 haftada kız gibi dedi ama erkek testisi de olabilir bekleyelim dedi. Bencede beklemek en mantıklısı en azından 20. Haftaya kadar ☺️
mucizebebeklerimiz ecemtunc2015 öyle gerçekten de ya keşke hiç söylemeyin deseydim doktora detaylıda öğrenseydim
mutl esranurmom ay bu bana umut oldu 12 haftaligim erkeğe benziyor dedi bı oğlum var bı kız çok isterim tabii ki öncelik sağlıklı olmaları
mucizebebeklerimiz mutl amin tabii ki önce sağlıklı hayırlı bir evlat olması ama işte dediğiniz gibi insanın oğlu olunca bir kızı olsun kızı olunca da bir oğlu olsun istiyor Allah gönlümüze göre versin inşallah ya
melisasak35 mucizebebeklerimiz 5 aya kadar kız bildim alışveriş yaptım detaylıda erkek çıktı detaylıya kadar alacaksanız ortak renkler almanızı öneririm 😂
mucizebebeklerimiz melisasak35 aman 😅 yok bu bilgiden sonra detaylıya kadar bişey almayı düşünmüyorum artık 🤣 siz peki özelde mi kontrole gidiyordunuz devlette mi acaba ?
hanifeali mucizebebeklerimiz 14 te erkek denildi 17 de %99 kız denildi hala emin değilim detaylı ultrasonu bekliyorum
mucizebebeklerimiz mervedurman ay maşallah ne güzel ne bileyim doktor bu sadece tahmin dedi alışveriş yapma dedi ne bileyim sağlıkla gelsinlerde inşallah
melisasak35 mucizebebeklerimiz özelede gittim kız dedi araştırma hastanesinede gittim orasıda kız dedi üniversite hastanesinde kontrollerimi devam ediyorum oda kız dedi detaylıda erkek oldugunu öğrendim üniversite hastanesinde 😂
burcubulutt mucizebebeklerimiz merhaba benim doktorum da gerçekten çok iyi bi doktor da tüm arkadaşlarım da aynı doktora gidiyordu ve herkesininki 12.haftada söylüyordu yanlış bildiği yok. Arkadaşlarımın ki kızdı bana da kız dedi bebeğim erkek çıktı. Hatta inandık kesin milyonda bir değişmesi dedi cinsiyet partisi yaptık oda boşa gitti 🥲
mucizebebeklerimiz burcubulutt aaa gerçekten mi demek ki ne kadar iyi doktor olsa da yanılma payı var bu haftalarda inşallah bizimki de yanılmıştır ya 😅