efnanmoms Fatos54_ benim de ikinci gebelik doktoruma sordum bekletebildipim kadar bekletcem 39 kadar dedi ama bende çok heyecanlıyım ilkinde neyse ikincide planlı dogum olunca sabırsızlanıyo insan 29 haftadayım şuan
tahamommy Fatos54_ sezeryan-normal farketmez bence ağırlaşmadan halledilmedi, 32.-33. Hafta ideal hazırlayın kalsın kenarda
annne_ 32-34 arasında hazırlayın dursun benim de çok bilgim yok erken doğum riskim olduğu için 32 33 de hazırdı çantam
lokismommy ben 14 hafta olucam yarın sezeryani 38.haftada olucam doktorum nolur nolmaz hazırlığını erkenden gör sezaryen gününden önce gelmeye çalışan bebekler oluyor dedi o yüzden 30da her şeyi hazırlamaya başlıcam 34e kadar hazır edicem her şeyi
senos15 Fatos54_ 32 bitmek üzere yıkadım ütüledim vs valiz organizerinede koydum ama çantaya koymadım henüz eksikler bitmedi hepsini tamamlayıp öyle valize yerleştircem acil bir durumda da zaten evden çıkmadan herşeyi vazile koyar çıkarız 2 dk çok büyük kısmını hallettim çünkü bir öncekinde 33 te hazırladım öyle heves edip herkes erken acele etme vs dedi 35 de kontrole diye gidip acil doğuma alındım ne olacağı belli olmuyor canım
Nisanmomy Fatos54_ nekadar erken hazır olursa o kadar iyi. Ben 34 de hazırladım 35 te gebelik zehirlenmesi yaşadım ve acil sezeryanla doğum yatım
pamukayhn Fatos54_ ilk gebeliğimde 30 hafta da hazırdı şuan da erken doğum ihtimali var 33 haftada hazırladım umarım gününde gelir 😍