ikibebekli Kızlar 6 haftalık hamileyim doktor arıyorum özel nereye gidiyorsunuz hangi doktora önerirmisiniz acaba 🥰🥰
sarumervee ikibebekli Sincan Lokman Hekim Melike Güler hocaya gidiyorum doğum paketide aldım ben çok memnunum kendisinden ☺️
bbaskal ikibebekli 27.haftadayım 12.haftamdan beri özele gidiyorum A life Pursaklar hastanesi doğum paketi almıştım çokta memnunum
merveyqsqr ikibebekli Aslıhan hoca var özel klinik ben hamile değilim ama arayıp sormuştum doğum paketine 90 bin dedi. Bi tane oğlum var tekrar istiyorum bu ay başarısız oldu bakalım gelecek ayalar hayırlısı
bhrdmirel Ben de 10. Haftamdayım 2 gün önce Liv için doğum paketi fiyatı aldım her şey dahil doç.dr için 155 bin fiyat verdiler aralıkta 90 bindi . Başka önerisi olan var mı
bbaskal bhrdmirel Benim ablam livde doğum yaptı İbrahim hocaydı sanırım çok memnun kaldı ikizleri vardı onun birazda riskli gebelikti ama verdiği parayı sonuna kadar hak eden iyi bir hastane eğer bütçene uygunsa vazgeçme ordan devam et derim
sarumervee defne1907 canım 11. Haftada aldım paketi ben inan hatırlamıyorum net o zamanlar 1.600 civarıydı sanırsam ama şimdi zam gelmiştir
Esma006 ikibebekli bende 6 haftalığım aşkım cebeci tıp fakültesi gidiyorum özel bölümüne ama doktorum kadın hastalıklarına bakıyor artık malesef son hastasıyım rica ettim eski hastamsın bakarım dedi 🥲
bsrelif Komplikasyondan korktuğum ve tam teşekküllü bir hastane istediğim için devleti seçtim ben. Özel hastaneler artık güven vermiyor bana sadece çok acil bir durum olursa sıra beklememek için gidiyorum
sarumervee bsrelif hak veriyorum size bende sırf gittiğim hastanede tanıdıklarım var diye bide kız kardeşimde orda çalışıyor olduğu için tercih ettim yoksa bende devlet tercih ederdim
anneadayii__ ikibebekli medicalpark Batıkent’te Ayşegül Öksüzoğluna gidiyorum 36.haftadayım çok memnunum