Ofinisss 5.ayda başladık biz de. Alerjenleri 3 gün denedim ama alerji ihtimali düşük olanlarda 3 gun kuralına çok dikkat etmedim açıkçası. Şuan 9 aylık olacağız artık 3 ogun yapıyoruz ara ogunlerde de meyve püresi, yogurt, kefir filan veriyorum. Maalesef yumurta sarısına alerjik reaksiyon gösterdik, bağırsak tepkimeli olduğu düşünülüyor sonuçları bekliyoruz ama yumurtayı ve içinde yumurta olan herseyi 2 aydır hayatımızdan çıkardık muhtemelen önümüzdeki 1 yıl da böyle geçecek. Alerjik bir bebek maalesef tavuk, mercimek bunları da tüketemiyoruz. O yüzden yeni şeyler denemekten korkuyorum biraz bu süreçte eşim evdeyken deniyorum genelde. Yine de çok şükür baya zenginleşmişti menümüz. Malzemeleri OG storedan alıyorum. Sebzeleri, sütü file marketten alıyorum. Yogurdu kendim mayalıyorum, uzun bir süre peynirlerini de kendim yaptım ama şimdi yavaş yavaş tuzunu alarak süzme peynir veriyorum. Meyve pürelerini de aynı şekilde kendim yapıyorum. Ama geçenlerde il dışına gideceğim için og storedan erik püresi aldım içeriği tertemiz, kızım da çok begendi. Zor durumlarda yine alırım. Ben genel itibariyle OG store urunlerinden çok memnunum. Bizimle birlikte yedikleri günler de gelsin insallah bir an önce 🥹🙏🏻