beyzagurbuzz bensu_baydemir ben vazelin ile hindistan cevizi yağı kullanıyordum normalde. Alışveriş yaparken göğüs için krem istedim, adam wee baby nin çatlak kremi verdi, o da güzel ama İnternette de araştırdım en iyisi vazelin bence
sarumervee bensu_baydemir vallaha canım kullanmadığım şey kalmadı olacağı varsa oluyor 😅 kaçış yok ben bunu anladım ama sen yinede nemli tut
Iremm2611 bensu_baydemir mamaaura çatlak kremi ve shea yağı kullanıyorum baya bi nemli tutuyor saatlerce memnunum
gzdeozn Çatlak için 🙋🏻♀️ Lierac (her gün sabah akşam) MamaAura Çatlak Kremi + Yağı (her gün sabah akşam) Duş öncesi tüm vücuduma Hindistan cevizi+ Badem yağı karıştırıp yarım saat bekleyip duşa giriyorum Duş Sonrası💆🏻♀️ Bioderma vücut nemlendiricisiyle iyice nemlendiriyorum Sonrasında Nivea Liminous360 çatlak yağı yada BioOil kullanıyorum Umarım işinize yarar 💖🌸🧿 Bol su da çok önemli tabiii 😋🧿🌸💛 Arada da yatarken eşimden rica ediyorum nemlendirici kremle azcık masaj yapıyor canı isterse tabi 😂😂
gzdeozn Vazelin vücutta kıllanma yapıyor o yüzden ben vazelin kullanmıyorum ama ilerleyen süreçte de güğüs ucu kremi kullanmaya başlarım ama ona daha çok var 😂
gzdeozn Aysenur_6101 badem yağını aktardan aldım her alışımda markaya bakmıyorum aktar ne önerirse onu aldım 💛