berfinandg Evet ben gittim 2 gun once 7 haftalığım bebeğin kalp atışlarını gördüm doktor kanama alanı var dedi ama iç camaşırımda hiç kanama lekelenme görmedim şimdiye kadar doktor ilaç yazdı bol bol dinlen ağır kaldırma dedi şimdi ne olacak bilmiyorum
Yelizkaya Çok geçmiş olsun bende 11+2de gittim geçen hafta oluyor böyle bişey dendi şuan Progestan kullanıyorum fitil şeklinde çok şükür iyiyim kullan 1 ay sonra gel dedi umarım geçer
berfinandg Umarım sizde iyi sonuçlar alırsınız benim kullandığım hap şeklinde 2 hafta sonra gideceğim inşallah bende güzel sonuçlar alırm korkuyorum açıkçası
Yelizkaya berfinandg insallah 🙏hap şeklinde 1kere içim dedim kafamı yerden kaldıramadım bütün gün halsizlik uykuyla geçti sizde oldumu böyle bişey
berfinandg Çok ağır bir ilaç olduğu için gece kullanılması gerekiyor uyumadan önce doktorum halsizlik baş dönmesi yapar dedi gece uyumadan önce iç öyle yat dedi zaten direk uyuyorum içtikten sonra bu şekilde kullanılması daha rahat
gamzeakarsu17 berfinandg bende yutuyordum doktor baş dönmesi yaparss fitil olarak kullan dedi iki kere bayılacak dereceye geldim fitile döndüm 1 haftadır fitil olarak kullanıyorum
cercemo Bende 33 haftalık gebeyken verdi ama bende geçmeyen baş ağrısı nefes darlığı yaptı bıraktım şu an 35 haftalık olduk tek bi doktorla kalmayın derim