Beyazkanavice Kızlar risklerini düşünün . İleride tekrar çocuk sahibi olunabileceği ihtimalini düşünün . Doğum ücreti 100k (ssvd) , devlette sezeryan ücretsiz .
aslmoms Beyazkanavice Kesinlikle denerdim. risklere bakıyorlar risk varsa hiç kalkışmıyorlar zaten. Yoksada deneniyor. Şartlara bağlı.
HakanKemal Beyazkanavice ssvd istemiştim ama ilk doğumum sezaryen olunca risk almak istemedi doktorum devlet hastanesi takipliydim normalde gittiğim doktor normal doğum taraftarı 20 nisan da doğum yaptım acil sezaryene alındım bebeğim 36+3 olarak doğdu normalde 39 haftalıktı son adet tarihime göre gelişimi ve kilo alımı durmuş 36.haftada çok şükür kuvöze girmedi şuan 9 günlük olduk ❤️
zeynepctk Beyazkanavice 2. Sezeryanımı olucam yakında ssvd hiç düşünmedim bile. Gerek yok bence risk almaya.
monii Beyazkanavice ilk doğumda sancım vardi açılmam olmadı. 24 saat sancı cektim. Yalvardım doktorlara dayanamicam sezeryane alın diye. Sonra sezeryan doğum yaptım. Normal doğum gerçekten çok zor. Eğer o doğum ilerleseydi ve normal doğum yapsaydım kesinlikle bir daha çocuk düşünmezdim. Ama sezeryanım kolay geçti çok şükür. Toparlanmam da kolay oldu. Şimdi ikinciye hamileyim. Nasılsa sezeryan diye ikinciyi düşünebildim yoksa kesinliklikle düşünmezdim. Eğer sancı cekmeden sezeryana girdiysen bence normali hiç düşünme. Çok zor bence. Simdi birinin doğumunun başladığını duyunca bile gözlerim doluyor vücudumda o ağrıyı acıyı hissedebiliyorum
ipekbocegiim Beyazkanavice valla benim cesaretim yok. İlk doğumda suni sancı verildi ölüyordum nerdeyse herkesin bünyesi farklı. Kuzenim de suniyle doğurdu doğurabildi. Ben acil sezaryene alındım 12 saat falan işkenceden sonra. Ama sezaryen de çok zor. İyileşmem uzun sürdü kanamam 2 ay sürdü… Sezaryenden de çok korkuyorum Allah’a sığınıyorum bana kalsa iki türlü de doğuramam 😂😂
bbaskal Beyazkanavice Asla ama asla denemem zaten denemek isteseydim ilk doğumda keyfi sezaryen olmazdım normal doğum stresi kesi atılması sonrasında vajinanın eski haline dönmemesi falan hiç bana göre değil yapan ve deneyenlere başarılar 🤣
ekiminannesii Beyazkanavice Ssvd hiç düşünmedim o sancıyı çekmeyi göze alamıyorum doğum anında bir de kesi/dikiş olursa sezaryenden farklı bişey olmayacak. Benim ilk sezaryenim konforlu geçmişti memnundum. Yine öyle olur muhtemelen 🤔
birbebekveannesi_ ekiminannesii Merhaba devlet hastanesinde nasıl ilerliyor acaba sezeryan doğum nasıl yani bilgilendirme yapar mısınız kaç haftalıkken yapılıyor hiç bir bilgim yok ❤️
ekiminannesii birbebekveannesi_ merhaba , devlette ilk sezaryenim olacak. Bende henüz tecrübe etmedim 😅 ilk doğumum özelde olmuştu. Bir sonraki kontrolümde doktorumla konuşacağım :))
birbebekveannesi_ ekiminannesii benim de bir daha ki randevum 4 hafta sonra o güne kadar nasıl beklicem bilmiyorum şuan 30+5im😂