RecebinEsrasi Mervee92 benimde o tarih görünüyor haftasını doldurtabilirsek miniğime :) geçmiyo son zamanlar cidden :)
Annekuzusugeliyor Deletedmom308 bebeğinin hareketleri nasıl bende 33+2 yim bebeğim 3 günden beri çok sıklıkla oynamıyor ara ara oynuyo bazen bir araya toplanıyormuş gibi geliyor alışmışım onun çok sık oynmasına şimdi ise korkutuyor normal mi acaba sana yakın olduğum için soruyorum
aysu2015 Annekuzusugeliyor bnde 32+4 sanki 2 gündür azz hareket ediyormuş gibi geliyor kendi kendime kafamı çok takıyorum eşim de büyüyor yeri daralıyor ondandr diyo ama bilmiyorum
Deletedmom308 Annekuzusugeliyor ara ara uyuyolarmış. Benimki de bazen çok hareketli oluyo dışardan da görebiliyorum hareketleri. Bazen de bir gün boyunca hareket etmediği oluyo.
Mervee92 Annekuzusugeliyor canım benimde bazı saatler çok oynuyor ama bazen de hiç oynamıyor canım merak etme onlarda kendilerince uyku zamanları var doğuncada oyüzden geceyi gündüzü karıştırıyorlar sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🐣
aysu2015 Mervee92 bu zamana kdar çabuk geçti şimdi sankii gerçekten zaman gecmiyormus gibii 32+4 bizdee
Annekuzusugeliyor aysu2015 bende kendi kendime kuruyorum korkuyorum da doktora sormam gerekiyormuş gibi geliyorda bilmiyorum canım kafam karışıyor nornalmiş gibide geliyor. Alışmışım çok hareketli olmasına şimdi tuaf geliyor benin eşimde yeri iyidir diyor 🙃
aysu2015 Annekuzusugeliyor aynen bende çok hareketli olmasına alisinca smdi kötü hissediyorum ama eşlerimizi dinleyelim öyledir umarım 😊