Mercimek-tanesi Oziss kendimde hissettim ama yanildim. Simdi oyle bi erkek gecti icimden kesin yine yanilirim doktor sana kiz der😁😁
Mercimek-tanesi Cansum1 15-20 dakika. Ve o siralarda tuvaletiniz gelirse girmeyin tuvalete .daha rahat gozukuyormus
Cansum1 Mercimek-tanesi tamam 13 haftalıgız Salı günü gidicez bakalım inş görürüz 🙂 hangi cıkolatayı yesem acaba
Mercimek-tanesi Cansum1 ay ben hamile kalmadan once gece uykumdan kalkip tatli yiyen insandim simdi gormek istemiyorum. Normal bi gofret aldim yarisini zor yedim. Ama yetti resmen yerinde durmadi.inşallah ogrenirsiniz sizde
Cansum1 Mercimek-tanesi Bnde öyleydim hamile kalmadan önce deli gibi tatlı yerdim şimdi ağzıma sürmüyorum sizin cinsiyet ne
Werwe Sevcn bnde 13.hftada 💯 90 kız dedi ama o kalan 10 dan dolayı acabadayım kimseyede demedim ablmlar hariç guvnsemmi kıza bilemedim bir oglum var cok mutluyum ama kndi knfime😂
Mercimek-tanesi Cansum1 bizim erkek cinsiyetimiz.resmen tatli cikolata falan gormek istemiyorum. Ama ekşi de yemiyorum.degisik bi hamilelik🙂
Oziss Mercimek-tanesi inşallah 🙂 haftalarımız aynı devam ediyor bakalım 🙂 öğrenince aklımdasn yazcam 🙂