serius Hangi tür masaji denediysen olmadı annem yapıyordu şimdiye kadar ben beceremedim gerildim ya of :(
busra34__ serius bebek yağı veya zeytinyağı ile saat yönünde masaj yapıyorum üssten aşşağı doğru düz şekilde de masaj yapıyorum bacakalrını hareket ettiyorum bir de ben gaz damlası kullanıyorum doktorunuza sorabilirsiniz benimki de çok zorlandı 1.5 aylık nurse harveys kullandm etki etmedi zinco markasının aldım sabah akşam 4 damla olduğu için aralarda sıkıntı oldu yine damlayı verince işe yaradı sonra metsil aldım günde 4 kez 8 damla veriyorum çıkarıyor gazını çok şükür bu gaz damlaalrı biraz deneme yanılma yoluyla etki editor sanırım herkese iyi gelen farklı markalar var 😪çok zor bazen nefesi vs kesiliyor emziriyorsanız kimyon demeluin için ama benim midemi bulandırdı onun yerine kimyonu bir şeyi içine koyup tüketebilrisiniz hem sizdeki gazı alıyor hem çocuğa etki ediyor bir de ayakalrını sıcak tutun mümkün oldukça hemşire bana öyle söylemişti ben 2 çorap artı sarıyorum bir de bazen ütüye basıyorum kumaşı ayağına koyuyorm
1cey serius kiraz çekirdeği kemeri iyi geliyor diye duydum, yüzüstü kucağınızda eliniz karnında olacak şekilde biraz pışpış yapın, elinizin ısısı karnına iyi geliyor. İnternetten gaz çıkarma yöntemlerine bakın biz bunları yaptık az çok rahatlattı
papatiaa serius şey al clinikid yazıyor ondan çok memnunlar karnına masaj yap ve bacaklarını göbeğine it
serius busra34__ nurse harveys kullanıyorum sabah kullanmistim en son sıklığını artircm mecbur bı saat önce yine verdim. Dünyanın masajinu yaptım olmadı bi.turlu. Bı tek yağ denemedim :( bu sıcakta doğal gazi açtım ev hamam sırf üşümesin diye. Uyuyamiyo gözleri yoruldu uykusuzluktan garibim içim gidiyo :(
1cey serius çok sıcak da uyutmaz ideal oda ısısında olsun ev, ayağı ve karnı sıcak olunca gazı kolay çıkıyor
busra34__ serius Njrse Harveys bizde işe yaramadı doktora sorup farklo bir gaz damalsı deneyin derim ben nurse harveysi bitirdim bir yararını görmedim arkadaşım övmğştü gizel demişti onda işe yaramış ama bende etki etmedi fazla sıcak da iyi değil sadece karnı ve ayağı sıcak olsun
busra34__ serius zinco aldım sabah akşam kullandım etkisi azdı sonra metsil aldım günde 4 kez 8 damla veriyorum baya çıkarıyor metsil daha iyi geldi bize damlayı verince peteğin üzerine zeytinyağı koyuyorm sıcak zeytinyağı ile masaj yapıyorum alltan gazını çıkarıyor her emdikten yada msmadsn sonra ağızdan da gazını sırtıma alıp çıkrıyoruk
salihaci serius Siz emziriyorsanız kimyon tohumu çayı için sabah akşam ben biogaia ve nurse harveys kullanmıştım ilk oğlumda hafifletiyordu ama biogaia bağırsak düzenleyici maşallah şuan o kadar düzenli ki 4 aya kadar kullanmıştık
annekiz6141 serius maflor kullandık bız.. Gaz damlası gaz çıkartmaz sadece rahatlatır kımısıne de her damla yaramaz normal.. 15 dk ıcınde de çıkabilir gaz devam edın sırtına assagıdan yukarı vurmaya avuç ıcı ile 🌸