Superisibeyza newmomad hiç böyle seylere kendini üzme canım 18 kilo aldım bugun doğumdan sonraki 12. Günüm 10 kilosu ben hiç çaba harcamadan gitti bile canını sıktığına değmez yani
newmomad Superisibeyza ya dimi gider 🥹 aslında ben çok rahattım aman alırsam alırım modundaydım ama çevremde hep olumsuz şeyler duyunca biraz etkilendim sanırım :(
hunilii newmomad ben ilk gebeliğimi +24 kilo ile bitirmiştim ama o zaman 46 kg başlamıştım onun için çok sorun olmadı ama şimdi o kadar zayıf değilim maalesef beslnememe dikkat etmeye çalışıcam artık🥲🥲
Superisibeyza newmomad benim metabolizmam asırı yavaş hızlı alırım ama veremem normalde doğum farklı cok hızlıngidşyor
hunilii newmomad ben ssvd denemek istediğim içim çok kilo almak istemiyorum ama kiloyu kendinize dert edinmeyin doğumdan sonra büyük oranda kilo gidiyor zaten kalanı da bir şekilde veriliyor
birprensannesi98 İlk hamileliğim de 7 kilo almıştım bundan daha 24 haftadayım 4 kilo aldım bile ama doğumdan sonra gider inşallah
birprensannesi98 newmomad işte bende şaşırıyorum bu duruma normalde çok hızlı kilo alıyorum hamilelikte yavaş nedense