Sarkac Kızlar adetim düzenlidir bir gün geçti bugün öğleden sonra tisimi tutmadan artimed kaset test yaptım negatif halende olmadım yarında olmazsam şüphelencemde sizce neden çıkmamıştır.
tahamommy Sarkac geç döllenme olmuş olabilir, gecikmeniz 1 hafta falan olduğunda yapın test olmazsanız
allyslife Sarkac bazen dönemsel stres gecikme yaşatabiliyor, bence cuma sabah ilk idrarla test yap daha iyi olur. Beta 2 günde bir tam anlamı ile artış sağlıyor, testte pozitif görme ihtimali daha net olur
Sarkac beybimom_ bilmiyorum halen olmadım yarında sabah olmazsam şüphelencem bakalım bu ay gerçekten aklimba yoktu o kadar yoğun geçti anlamadım geçince fark ettim
Sarkac tahamommy şu an inanın şoktayım çünkü ben 29 unda olurum yada 28 aksamaz en baba 30 bulur ama bugün iki gün olcak halen olmadım normalde sabahtan olmam lazımdı.
Sarkac allyslife bakalım bugün olmazsam var demektir çünkü benim hiç aksamaz birde hiç belirti yok ne göğüs ağrısı ne kasık normalde adet olcagim zaman goguslerimin yanları sızlardı bu ay hiç r şey yok
tahamommy Sarkac ya mevsimsel yada korunmasız ilişki olduğunda olabiliyor bazen böyle, inşallah tutmuştur diyelim 🥹
tahamommy Sarkac yumurtlama gününü net biliyor musun canım, 10. Günde belli olur, şuan bile erken olabilir yani hamile olsan bile
Sarkac blnmyld yaptım hani bir şey tutunca hafif bir çizgi beliriyor erken gebelik aldım fotoda net çıkmıyor acaba hamilelik var mıdır ümitleneyim mi bilemedim
blnmyld Sarkac Yani bilemedim geç döllenme olabilir ama erken gebelik testinde çıkabilir eğer beklemeden direkt gözle görülür çizgi çıktıysa vardır
Havin49_ Sarkac canım yalancı pozitifler verebiliyor veya işte mevsimsel dönüşümler olabilir en net kanda çıkar
ebrudefnee Sarkac canım varsa bile kaset teste 1 gün gecikmeyle çıkmayabiliyor bir kaç gün gecikince net çıkıyor erken gebelik testiyle daha iyi sonuç alırsın yada en iyisi kan vermek