aybikd Merhabalar, teste bakabilir misiniz pik mi? Dünü değerlendirdik bugün ve yarın da değerlendirmeli miyiz?
znnnr aybikd bugün de değerlendirin yarın da ve testler silik olana kadar teste koyulaşıp silik olması gerek silik olunca bilimki yumurta çatlamış
tahamommy aybikd pike yaklaşmış bazen böyleykende çatlama olabiliyor, bugün olmasa da yarın sabaha değerlendir canım bence
znnnr Selim_Alparslan iki güne mi yumurtlar baya koyu ya o zaman ben 3 4 güne yumurtlar benimki bu kadar koyu değil🤣 Ben de kendimi düşünüyorum
aybikd Selim_Alparslan tekrardan merhabaaa 😍 misafir vardı yoğunluktan uygulamaya giremedim. Yumurtlamışım bugün çatladı. Üç gün üst üste değerlendirdik bakalım gerisi kısmet ,😁
znnnr aybikd gözün aydın canımmmm İmşallah gebelik haberini de alırız senin sat neydi benim 23. Gün hala ner bi şekilde pik yok
aybikd znnnr sat 11 Nisan. Bugün 19. Gündü Bu ay hayıt ekstresi ve soğan suyu kürü yaptım. Bakalım etkisi olacak mı
znnnr aybikd Allah emeklerini boşa çıkarmasın bu ay niyetlendi. Soğan ı yapacaktım ama yapmadım olmazsa öbür ay bende deniycem ne zaman bıraktın soğanı ? adetin kaçıncı günü bıraktın yani
aybikd znnnr adetin bittiği gün başladım her sabah aç karna bir bardak içtim. Yarın tam iki hafta olacak, yarın da yapıp bırakıcam tekrar regl olana kadar. İnşallah regl olmam tabi ama olursam yine aynı şekilde devam ederim ☺️