sarilale123 sarumervee ben zorlasam da gitmiyor o yüzden bıraktım yumurta yemeyi. Ay keşke sarımsaksız yeseydiniz. Süreç bu geçene kadar ne dokunuyorsa yemeden devam edeceğiz bir şekilde
sarilale123 kelebegim123 kerevizin o kendine has kokusunu ben normalde de sevemiyorum. İnşallah çok çabuk geçer bu süreciniz sizinde
_kalpatisi sarilale123 ahahahahhaha onlar halimizden ne anlarlar 🥲 bozuk sucuğu koklatıcaksın işte böyle kokuyo bana diceksin 😅😅
sarilale123 _kalpatisi valla ben en çok abartıyosun diyenler yaşasın istiyorum nasıl zormuş görsünler. Görümcemin ikisi de böyle bulantı tiksinme vesaire yaşamamışlar bana Her seferinde abartıyorsun biz de hamilelik geçirdik diyorlar bunun abartısı ya da yalan olabilir mi
temmuzonbir sarilale123 hiç bir abartısı yok yaşamayan bilemez ayakta duramıyorum karnım çok aç ama yiyemiyorum Allah yardımcımız olsun
Aysekaram sarilale123 kesinlikle olmazzz hele bide bizde bulandık mecbur kalktık dolandık.yok arkadaşım ya ben yatak döşek yatıyorum annem bakıyor 4 yaşında oğlum var gözüm onu görmedi. Tansiyonum 8-3 ben gözlerimi açamadım kalkıp yemek yapacakmışım meselaa😀
_kalpatisi sarilale123 her hamileliği bir sanıyolar takılma sen onlara boşver görümcek değil mi hepsi aynı
sarilale123 kelebegim123 türk kahvesi şimdiki gebeliğimde, ilkinde de sucuk . Ama ilk 3 ayda herşey kokuyordu 🤦bi kez lahmacun istedi canım o kadar açım ki mide bulantısından, eşim hemen aldı yeter ki ye diye. Bi açtı kokusu 🤢 yiyemedim🙈
sarilale123 ilknurrr_s soğuk baklava tıka basa tok olsamda dayanamazdım. Bi tane bile yiyemedim. O çok koymuştu bana ,😂
temmuzonbir sarilale123 inşAllah rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırla sağlıkla nasip etsin çok zor bi hamilelik geçiyorum ama nasip etti ya şükürler olsun
ferihaninbeyazgeceligi sarilale123 benim hala kızının ki erkekti dedim belki erkeklerde kahve tiksinmesi oluyordur.demekki cinsiyetle alakası yokmuş🤣🤣
sarilale123 temmuzonbir inanın serumlarla ayakta durdum. Ama geçiyor, inşallah çabuk geçer bu süreç sizdede