damlaa51 Kızlar 5+2 haftalığım 2 gün önce kese gördük herşey yolundaydı kese boyu vs iyi, ama bugün sildikçe açık kahverengi lekeler geldi , sancım ağrım yok. Sizce düşük tehlikesi mi ?
zeyzeynur damlaa51 riske atmayın her kanamayı doktora gidin en azından progestan fitil ya da progestan iğne verirler ben de yaşadım kahverengi kanamayı kan sulandırıcı iğne kullanıyodum onu bırakınca kesilmişti ama ben o sırada günde 3 fitil ve iğne kullanıyodum onun bile olumlu etkisi olmuş olabilir
ciceki damlaa51 anladım evet ama böyle bi durumda hemen gitmeniz lazım ya hani Allah korusun düşük felan olabilir ne olduğu belirsiz sonuçta şu an öyle bişe var sa bile progestoron veriyorlar onun için söyledim
imbree damlaa51 progestanın iğnesi de var. doktorumun bilgisi dahilinde kullanıyorum. size de uygun dozu ayarlamıştır doktorunuz muhtemelen.
damlaa51 bhrdmirel ağrım filan hiç yok olmadı da kuzum lekede azaldı iyice kırmızıya dönmedi çok şükür
zeyzeynur damlaa51 ay şükür kırmızıya dönmediyse ama riske atmayın bence fitil kullanıyosanız iyi bir de iğnesi var o da çok etkili